FOLLOW US: facebook twitter

«Όλοι στην συγκέντρωση στην πλατεία ΟΤΕ»: Αγωνιστικό κάλεσμα της ΟΑΣΗ για συμμετοχή στην σημερινή απεργία

Ημερομηνία: 14-12-2017 | Συντάκτης:

Κάλεσμα συμμετοχής στην σημερινή Πανεργατική απεργία και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην πλατεία ΟΤΕ, απευθύνει προς τους Ηλείους αγροτοκτηνοτρόφους η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας.

Όπως τονίζουν στο κάλεσμά τους «συνάδελφοι μας έχουν γδάρει στην κυριολεξία με την άγρια φορολογία, με τα χαράτσια ΕΝΦΙΑ, πιστοποιήσεις ΟΣΔΕ, νερό κλπ και με τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές μας παίρνουν ότι έχει απομείνει στην τσέπη μας. Ζούμε με τον φόβο των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών στους τραπεζικούς λογαριασμούς και στις περιουσίες μας από χρέη σε τράπεζες, δήμους, εφορία, ΔΕΗ, ΕΛΓΑ, ΟΓΑ.

Βιώνουμε συνεχώς την βαρβαρότητα της πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε. Απευθύνουμε λοιπόν αγωνιστικό κάλεσμα στους αγροτοκτηνοτρόφους μαζί με τους εργάτες, τις γυναίκες, την νεολαία, τους συνταξιούχους που κι αυτοί πλήττονται από την βάρβαρη πολιτική, να διεκδικήσουμε μέτρα που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας μέσα από έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης. Όλοι, σήμερα  Πέμπτη 14 Δεκέμβρη στις 10.30 στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο μαζί με τα ταξικά εργατικά σωματεία που μας στηρίζουν στους αγώνες μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος