FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς ολοήμερα, μέσα Οκτώβρη…

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Αναμένουν τη β’ φάση πρόσληψης αναπληρωτών ειδικοτήτων

Ανέλαβαν την περασμένη Παρασκευή 17 Νηπιαγωγοί και Δάσκαλοι

Μέσα Οκτώβρη και οι καθυστερήσεις στην β’ φάση πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, «κρατά» την πλειοψηφία των Ολοήμερων στα Δημοτικά Σχολεία της Ηλείας, ανενεργά. Η λύση που φαίνεται να προκρίνεται για την ώρα, από το Υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η διάθεση εκπαιδευτικών ειδικοτήτων από τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ηλείας  που όπως υποστηρίζουν, υπάρχουν σε πλεόνασμα. Οπότε αν αυτό καταστεί δυνατό, μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να τεθούν σε λειτουργία τα ολοήμερα προγράμματα σε κάποια σχολεία και εντός δεκαημέρου σε όλα, εάν και εφόσον ολοκληρωθούν και οι προσλήψεις.

Εν αναμονή των προσλήψεων αναπληρωτών ειδικοτήτων (περίπου 20 με 30), βρίσκεται και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας που την Παρασκευή, προχώρησε στην πρόσληψη 17 εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 (6 Νηπιαγωγών και 11 Δασκάλων). «Ολοκληρώσαμε τις προσλήψεις 17 εκπαιδευτικών (νηπιαγωγών και δασκάλων) και αναμένουμε άμεσα τις ειδικότητες προκειμένου να λειτουργήσουν στο σύνολο τους τα ολοήμερα σχολεία. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα γίνει άμεσα» είπε ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Παναγιώτης Ζεύλας.

Τα ονόματα των προσλαμβανόμενων που ήδη ανέλαβαν υπηρεσία είναι: 1)Νηπιαγωγοί (ΠΕ60): Σταθοπούλου Νίκη, Χρηστίδου Αθηνά, Παρασκευοπούλου Ζωή, Ζαχαροπούλου Καλλιόπη, Θωμά Αθανασία, Κικάτου Ειρήνη και 2) Δασκάλοι (ΠΕ70): Βασιλοπούλου Αλεξάνδρα, Αθαμοπούλου δήμητρα, Ράντου Βασιλκα, Μακάριος Λάμπρος, Ασημακοπούλου Αγγελική, Αθανασοπούλου Φωτεινή, Μπούρας Δημήτριος, Πυρετζίδου Φωτεινή, Πανταζή Αναστασία, Βασιλόγιαννου Φωτεινή, Δανιάς Δημήτριος.

Ταυτόχρονα, αποσπάστηκε μια εκπαιδευτικός στην Ηλεία ύστερα από αίτηση της ενώ τέσσερις αποσπάστηκαν εκτός Νομού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος