FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΕΕΕΕΚ Πύργου

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Επίσκεψη της Κοινωνικής Υπηρεσίας δήμου Πύργου για την Παγκόσμια ημέρα Αγάπης

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης η προχθεσινή, και το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου (ΕΕΕΕΚ) στα Βυτινείκα, επισκέφθηκαν τα μέλη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Τα παιδιά του σχολείου, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα χριστουγεννιάτικο θεατρικό έργο, να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να ψάλουν τα κάλαντα στην αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ισότητας των Φύλων Ανδριάνα Αγγελακοπούλου και στα στελέχη του κέντρου κοινότητας που την πλαισίωναν Βασιλική Παναγοπούλου και Σανιώ Σωτηροπούλου καθώς και τον Γιάννη Σαργέντη από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η κ. Αγγελακοπούλου πολύ συγκινημένη παρακολούθησε τη σεμνή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και δήλωσε πως επέλεξε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου για τη παγκόσμια ημέρα αγάπης γιατί λατρεύει τα παιδιά. Δήλωσε επίσης, πως ο Δήμος Πύργου, η  ίδια και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια του σχολείου. Το σχολείο, προσέφερε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου γλυκίσματα που παρασκεύασαν οι μαθητές στο εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος