FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα για τα παιδιά των αστυνομικών στο θεματικό πάρκο Innotour Greek Mythology

Ημερομηνία: 23-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Σε ένα μοναδικό χώρο διοργανώθηκε η φετινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα  παιδιά των αστυνομικών που υπηρετούν στην Ηλεία. Το απόγευμα της Πέμπτης στο θεματικό πάρκο Innotour Greek Mythology η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, το παράρτημα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Ηλείας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας και την Ένωση Αξιωματικών Δυτ. Ελλάδας, πραγματοποίησαν την εκδήλωση για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά. Οι γονείς απόλαυσαν τον καφέ τους, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στην εξαιρετική έκθεση της Ελληνικής μυθολογίας και στο φινάλε της βραδιάς έγινε και η διανομή των δώρων.

Ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Σωτήρης Παπασωτηρίου στο χαιρετισμό του, καλωσόρισε γονείς και παιδιά στην εκδήλωση, λέγοντας πως είναι μια ημέρα που ανήκει στα παιδιά, αυτή τη γιορτή. Μετέφερε τις ευχές και τα χρόνια πολλά του Ταξίαρχου Κώστα Στεφανόπουλου που απουσίασε λόγω προσωπικού κωλλύματος. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Ηλία Παναγούλη και τον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας Νίκο Μαρούντα, για όσα έκαναν για την γιορτή αυτή. Εξέφρασε τις ευχές του και τόνισε πως το μήνυμα των Χριστουγέννων θα πρέπει να το λάβουν όλοι…

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε στους συναδέλφους του και σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές. «Κάναμε μια γιορτή για τα παιδιά μας και για να έρθουμε και εμείς πιο κοντά. Αυτή η γιορτή σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν ήταν βασικός χορηγός ο Όμιλος Ρουμελιώτη και αν δεν διέθεταν την αίθουσα στο Greek Mythology και μας έδωσαν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να ζήσουν ευχάριστες στιγμές και να μοιράσουμε τα δώρα, που ήταν χορηγία από τον Όμιλο Ρουμελιώτη.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους συναδέλφους μου από το ΔΣ Γιώργο Βαρουξή και Γεωργία Τσουμπελή για την προσπάθεια που έκαναν για την οργάνωση αλλά και το σωματείο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, την κα Κιάογλου και την κα Χρυσανθακοπούλου” τόνισε ο κ. Παναγούλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος