FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικα δώρα και αγάπη στην Παιδιατρική από το Σωματείο παραπληγικών & κινητικά αναπήρων Π Ε Ηλείας

Ημερομηνία: 21-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Το Σωματείο παραπληγικών & κινητικά αναπήρων Π Ε Ηλείας και η συγγραφέας Άννα Κορτέση στο Νοσοκομείο Πύργου

Το Σωματείο παραπληγικών & κινητικά αναπήρων Π Ε Ηλείας και η συγγραφέας Άννα Κορτέση βρέθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου και μοίρασαν αγάπη. Συγκεκριμένα το απόγευμα τις Τρίτης αντιπροσωπεία του Σωματείου και η συγγραφέας επισκέφτηκαν την παιδιατρική κλινική και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται και βιβλία της συγγραφέως στους συνοδούς θέλοντας να τους μεταφέρουν λίγο το εορταστικό κλίμα αλλά και να τους συμπαρασταθούν αφού φέτος δεν θα κάνουν Χριστούγεννα σπίτι τους.

Ο Γραμματέας του Σωματείου παραπληγικών & κινητικά αναπήρων Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Παπανικολόπουλος και ο ταμίας Γιάννης Πετρόπουλος δήλωσαν τα εξής: Για άλλη μια φορά το σωματείο μας βρέθηκε κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και κυρίως κοντά στα παιδιά που αυτές τις άγιες μέρες δεν θα κάνουν γιορτές σπίτι τους. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τους προσφέρουμε ένα μικρό δώρο για να τους δείξουμε ότι δεν είναι μόνοι αυτές τις άγιες μέρες. Εμείς οι περισσότεροι άνθρωποι του σωματείου ξέρουμε πως είναι να νοσηλεύεσαι και να κάνεις γιορτές σε έναν τέτοιο χώρο. Ευχόμαστε να επιστρέψουν γρήγορα σπίτι τους».

Από την πλευρά της η συγγραφέας Άννα Κορτέση ανέφερε ότι «… το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν άνθρωποι ειδικά αυτές τις άγιες μέρες είναι να απλώσουμε το χέρι μας σε κάποιον συνάνθρωπο μας. Σήμερα στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου μοιραστήκαμε δώρα, παραμύθια και προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε λίγο από το εορταστικό κλίμα στα παιδιά και τους γονείς που δυστυχώς φέτος τα Χριστούγεννα δεν θα είναι σπίτι τους. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας γρήγορη ανάρρωση και η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και περισσότερο ανθρωπιά σε όλο τον κόσμο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος