FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Χριστόπουλος: Δεν αρκεί μόνο να φωνάζεις πρέπει και να πείθεις…

Ημερομηνία: 16-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Το μήνυμα για τις διήμερες εκλογές του επιμελητηρίου Ηλείας

Η πρώτη θητεία της σημερινής διοίκησης του ΕΒΕ  Ηλείας, συνέπεσε με τα χρόνια της κρίσης που «κτύπησαν» σε πολύ μεγάλο βαθμό την αγορά μας.

Η πορεία ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη και με τεράστια προβλήματα, να διανοίγονται το ένα μετά το άλλο μπροστά μας.

Δεν σκεφθήκαμε όμως, ποτέ, να τα αφήσουμε να μας προσπεράσουν. το αντίθετο μάλιστα… Με αφοσίωση και πίστη στον ρόλο του Επιμελητηριακού θεσμού, προσπαθήσαμε να τα αναλύσουμε, και να τα αντιμετωπίσουμε ένα προς ένα.

Αυτή υπήρξε άλλωστε και η βασική κατεύθυνση του Προέδρου του ΕΒΕ και επικεφαλής της παράταξής μας Κώστα Νικολούτσου. Τίποτα στην τύχη αλλά το καθένα με τη σωστή ιεράρχιση και την επιμονή μας για την προώθηση και ανάδειξή του.

Το Επιμελητήριο Ηλείας, δεν περιέγραψε απλώς τις δύσκολες ή αιφνιδιαστικές καταστάσεις. Δεν ζητούσε μόνο τη λύση αλλά πρότεινε και υποδείκνυε πολλές φορές με πειστικότητα επιχειρημάτων και τους τρόπους για τη λύση. Και τούτο γιατί γνωρίζουμε όλοι όσοι συνεργαστήκαμε ότι σήμερα και σε τέτοιες περιόδους, δεν αρκεί μονο να φωνάζεις, αλλά πρέπει αποδεδειγμένα και να πείθεις!

Στηρίξαμε πάντα με σοβαρότητα τον αγώνα των επιχειρηματιών του τόπου μας  και ως επιμελητηριακός θεσμός γίναμε σύμμαχος του επαγγελματικού κόσμου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με συνέπεια απέναντι στην ευθύνη που μας αναλογεί

Αναλάβαμε πρωτοβουλίες για την προβολή προϊόντων και επιχειρήσεων, και διοργανώσαμε διαδοχικές ενημερωτικές ημερίδες για τα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Συμμετέχουμε ακόμη ενεργά στο δημόσιο διάλογο για μεγάλα θέματα του επιχειρείν αλλά και τα τοπικά ζητήματα στα περισσότερα από τα οποία, πρώτο ο επιμελητηριακός θεσμός έκανε άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Φίλες και φίλοι αγαπητοί συνάδελφοι,

Ας επιλέξουμε λοιπόν πρόσωπα άξια και ικανά για τις διεκδικησεις μας. Για τον επιχειρηματικό μας κόσμο, τους εργαζόμενους, τους νέους ανθρώπους που οφείλουμε να κρατήσουμε στον τόπο τους και για την ίδια την κοινωνία που αλληλέγγυα, υπεύθυνα ενωτικά και δυναμικά μπορούμε να προσφέρουμε και να στηρίξουμε.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος με την «Πρωτοβουλία» του Κώστα Νικολούτσου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος