FOLLOW US: facebook twitter

Χάρισαν σχολικές τσάντες σε όλα τα «πρωτάκια»!

Ημερομηνία: 14-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

polyteknoi-tsantesΣτην καθιερωμένη γιορτή του Συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων

Ολοκαίνουριες σχολικές τσάντες, χάρισε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων,  στα «πρωτάκια», προσφέροντας χαμόγελα αλλά και στήριξη στις οικογένειες των μελών του. Στην καθιερωμένη πλέον γιορτή που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς πριν μερικές μέρες στον Πύργο, οι λιλιπούτειοι μαθητές, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους, για τη νέα τους αρχή στο σχολείο, παρέλαβαν υπέροχες παιδικές τσάντες προσφορά του Συλλόγου Πολυτέκνων αλλά και όλα τα βασικά σχολικά είδη που απαιτεί η φοίτηση τους στο Δημοτικό.

polyteknoi-tsantes2

Στην κατάμεστη αίθουσα της ΠΕΔ στον Πύργο, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Μαργαρίτα Ηλιοπούλου ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, να περάσουν όμορφα με πολύ παιχνίδι αλλά και διάβασμα, ενώ στους γονείς ευχήθηκε καλή δύναμη και κουράγιο. «Μόνο αγάπη και ευλογία χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι και να προχωρήσει μια σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα. Καλή χρονιά σε όλους τους μικρούς μας φίλους με υγεία και καλή δύναμη στους γονείς» είπε.

Ακολούθησε χαιρετισμός από την πατήρ Ηλία ο οποίος ευλόγησε τους μικρούς μαθητές και τους ευχήθηκε καλή χρονιά και στη συνέχεια ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου κ. Διονύσης Αλεξόπουλος  μίλησε για τα πρωτάκια και την ξεχωριστή για αυτά μέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, την οποία θα θυμούνται για πάντα.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας, διανεμήθηκαν οι τσάντες και τα σχολικά, όχι μόνο από την πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και από όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη γιορτή ενώ προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Μεταξύ αυτών, ήταν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, , η επίτιμη Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Χαραλαμπία Ρόρη, η κ. Μάχη Μικελοπούλου, ιδρυτικό μέλος του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Πύργου, η κ. Γωγώ Δημητρουλοπούλου κ.α.

Η υπέροχη αυτή δράση, προστέθηκε στη σειρά των δράσεων που αναλαμβάνει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων, με στόχο να ανακουφίσει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Πόσο μάλλον τώρα, που ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, οι οικογένειες αυτές καλούνται να βρουν ένα αξιοσέβαστο ποσό για σχολικά είδη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος