FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σταυρούλιας πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του αλλά δεν τα πανηγύρισε.

 

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων έκανε… πάρτι στο ντέρμπι του Δήμου Ήλιδας, στο γήπεδο του Χαβαρίου, κόντρα στον Α.Ο.Χ.. Κέρδισε με το ευρύ 5-1 το απόγευμα του Σαββάτου και παρέμεινε σε τροχιά πλέι-οφ. Πρωταγωνιστής ήταν ο πρώην μελανόλευκος, Σωτήρης Σταυρούλιας, που με δυο γκολ σε διάστημα 12 λεπτών στις αρχές του αγώνα (στο 2΄ και στο 13΄), κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του. Άλλα δύο γκολ πέτυχε στη συνέχεια ο Νίκος Καράμπελας στο 19΄ με κεφαλιά και στο 24΄ μετά από συνδυασμό με τον Σταυρούλια και το ματς από κει και πέρα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο β΄ μέρος ο Γεωργίου με πλασέ στο 78΄ έγραψε το 0-5 και το Χάβαρι πέτυχε το γκολ της τιμής στο 84΄ με κεφαλιά του Κυριαζή.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μπουντουβής, Κοκκώνης (27′ Χατζηγιάννης), Ρούνης (70′ Α. Μαργαρώνης), Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος (27′ Κυριαζής), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος (78′ Σπυρόπουλος), Σπ. Μαργαρώνης.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Σαββανίδης, Μ.Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Κολτσίδας (60′ Λαμπρόπουλος), Γεωργίου, Χ. Μαρκόπουλος, Καράμπελας (70′ Καλουτάς), Μπουγονικολός (77′ Κανάνι), Τσακοπιάκος, Σταυρούλιας (79′ Κάσσας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος