FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι- Κεραυνός Χειμαδιού 3-1: Γεύτηκε τη χαρά της νίκης

Ημερομηνία: 11-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xavari

Τη χαρά της νίκης και μάλιστα με ανατροπή «γεύτηκε» ο ΑΟΧ, ο οποίος στην έδρα του επιβλήθηκε με 3-1 του Κεραυνού Χειμαδιού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά, ο Κεραυνός προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 5’ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Κλωνάρη, για να έρθει η «απάντηση» έξι λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Δόση, που εκμεταλλεύτηκε καλοχτυπημένο κόρνερ του Σταυρούλια (1-1).

Με την έναρξη της επανάληψης ο Παναγιώτης Ραυτόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με 2-1, ενώ στο 66’ ο Ηλίας Μπατζακόπουλος με τρομερή προσωπική προσπάθεια και αφού «χόρεψε» τους αντιπάλους του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Π. Μπουλούμπαση, «σφραγίζοντας» την πρώτη νίκη για τους «μελανόλευκους».

Το σκορ εξάλλου δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, αφού ο Καμαρινός στο 68’ και ο Ραυτόπουλος στο 72’ δε βρήκαν στόχο.

Οι συνθέσεις

ΧΑΒΑΡΙ: Ρούνης, Σαφαρής (73’ Ντρέου), Κοκκώνης, Κυριαζής, Ρούνης, Καμαρινός, Δόσης (72’ Μπερούκας), Ζώντος, Ραυτόπουλος, Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος (84’ Μαρίτσας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Π. Μπουλούμπασης, Ν. Μπουλούμπασης, Παπαγεωργίου, Κατσίκης, Μόσχοβος, Κουτσογιαννόπουλος (60’ Τζάρος), Φωτακόπουλος (80’ Παναγόπουλος), Κλωνάρης, Γιάνναρος, Αγριδιώτης, Θ. Μπάλλας (75’ Ν. Μπάλλας).

Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

Πανηλειακός 12

Ξενοφών Κρεστένων 12

ΑΠΟ Κουρτεσίου 9

Ατρόμητος Καβασίλων 7

Προοδευτική 7

Ηλειακός Βαρθολομιού 7

Δόξα Ν. Μανωλάδας 6

Ολυμπιακός Σαβαλίων 6

Ενιπέας Λατζοΐου 5

Αλφειός Επιταλίου 5

Ηλειακός Λεχαινών 5

Κένταυρος Μαγούλας 4

Νίκη Τραγανού 4

Θύελλα Πύργου 4

Κεραυνός Χειμαδιού 3

Εθνικός Αμπελοκάμπου 3

ΑΟ Χάβαρι 3

Αίας Γαστούνης 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος