FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Ενιπέας 1-2: Στην παράταση ο Ενιπέας

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Τσαντίλης μόλις έχει κάνει το 1-2 και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

 

O Ενιπέας επικράτησε 2-1 στην παράταση, στο Χάβαρι και πήρε και αυτός το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ηλείας. Η ομάδα του Λαντζοΐου άνοιξε το σκορ στο 8΄με  πλασέ του Βαγγόπουλου ύστερα από ασίστ του Παπαγεωργίου. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1- 1 στο 35΄ με πλασέ του Κυριαζή.  Στις αρχές της επανάληψης, το Χάβαρι μπήκε  δυνατά και στο 52΄ έφτασε κοντά στο 2-1, όταν απευθείας φάουλ του Μπουρούκη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλόπουλου.

Ο Ενιπέας απείλησε στο 60΄, με τον Ραυτόπουλο να μπαίνει στην περιοχή  και να σουτάρει, αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στον Ρούνη και πέρασε κόρνερ.  Στην παράταση η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα  ήταν καλύτερη κι έφτασε στο γκολ στο 104΄, με εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Γιώργου Τσαντίλη στο «Γ» της εστίας του Κουτσαβίτη. Οι «μελανόλευκοι»  πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα, ενώ στο 112΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δαλαβούρα, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουτσαβίτης.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Χατζηγιάννης, Κοκκώνης (119΄Γιαννόπουλος), Ρούνης, Α. Μαργαρώνης (100΄ Σπυρόπουλος), Καμαρινός, Χριστόπουλος (60΄Μπερούκας – 104΄Σαφαρής), Σπ. Μαργαρώνης, Κυριαζής, Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τριανταφυλλίδης (65΄Καραχάλιος), Γκρίλλας, Δ. Τσίγκρηλας, Ραυτόπουλος (106΄Κότσιφας), Κωτσάκης, Π. Τσίγκρηλας ( 46΄Τσαντίλης ), Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης (74΄Κύτταρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος