FOLLOW US: facebook twitter

Φρέσκο, ανανεωμένο, κεφάτο το φετινό καρναβάλι

Ημερομηνία: 16-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

amaliada-karnavali4

Αντίστροφη μέτρηση για την καρναβαλική παρέλαση της Αμαλιάδας

Οργασμός επικρατεί στις αποθήκες του ΑΣΟ όπου οι εθελοντές του φετινού καρναβαλιού της Αμαλιάδας, ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες για τη φετινή μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Παράλληλα προχωρούν οι διεργασίες και για τις υπόλοιπες καρναβαλικές δράσεις που θα λάβουν χώρα τόσο αυτό το Σαββατοκύριακο, όσο και το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

amaliada-karnavali3

Στο εργαστήρι όπου οι εθελοντές “πλάθουν” τα υλικά, παίζουν με τα χρώματα και γεμίζουν με ιδέες για το καλύτερο καρναβαλικό αποτέλεσμα. Πολλά θέματα της επικαιρότητας σατυρίζονται στη φετινή παρέλαση, όπως μεταξύ άλλων ο νέος “Πλανητάρχης” Ντόναλντ Τραμπ. Όπως αναφέρουν οι εθελοντές ο αριθμός των αρμάτων αλλά και των συμμετεχόντων θα είναι μεγαλύτερος αυτή τη χρονιά σε σχέση με την περσινή, που σήμανε και την αναβίωση του καρναβαλιού της Αμαλιάδας.

amaliada-karnavali1

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμαλιάδας Δήμητρα Βαρελά, “κάθε χρόνο πηγαίνουμε και καλύτερα. Περισσότερος κόσμος φέτος, περισσότερες συμμετοχές, είναι εμφανές πως το έχουν ανάγκη να διασκεδάσουμε. Ξεκινάμε το βράδυ τους Σαββάτου με την νυχτερινή ποδαράτη. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην Αμαλιάδα σε συνδυασμό με άλλες δράσεις που θα γίνονται στην πόλη.

amaliada-karnavali

Την Κυριακή το πρωί θα έχουμε την Μπουλατοδρομία, όπου ποδηλάτες ντυμένοι αποκριάτικα θα κάνουμε “φασαρία” στην πόλη. Η κορύφωση είναι με την μεγάλη παρέλαση με καινούργια άρματα, πολύ προσπάθεια απο όλους και πολύ αγάπη για την πόλη μας. Είναι μια εθελοντική προσπάθεια και ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή τους αυτή”. Επίσης αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν όπως τα δύο πάρτι στην πόλη, αλλά και τις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα που έπονται. Δράσεις που έχουν γεμίσει την πόλη με χαρούμενα πρόσωπα μικρών και μεγάλων…

amaliada-karnavali2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος