FOLLOW US: facebook twitter

Φιλική ισοπαλία Νίκης-Αστέρα

Ημερομηνία: 02-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκη Τραγανού και Αστέρας Αμαλιάδας έδωσαν φιλικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου στο Τραγανό και αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Ο Αστέρας είχε την υπεροχή και έχασε αρκετές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο με τον Κέρι στο 6΄ και στο 13΄ (απέκρουσε στο πρώτο ο Αντωνόπουλος και πέρασε άουτ το δεύτερο) και τον Μπαρμπαρούση στο 22΄ και 46΄ (κεφαλιά και τετ-α-τετ άουτ).

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τη Νίκη όμως να απειλεί και αυτή με τον Καλογερόπουλο στο 72΄ (πλασέ άουτ). Στο 75΄ και 88΄ ο Τόρες επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ αλλά στην πρώτη περίπτωση η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στη δεύτερη σημάδεψε το δοκάρι.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (50΄ Ι.Κασσιανός), Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος (80΄Ανδριόπουλος), Σαραντούλιας (50΄ Βουρτσάνης), Γεωργιόπουλος (85΄ Παπαβασιλείου), Δ. Κολοτούρος (90΄ Χουσάκης), Ν. Κολοτούρος (50΄ Καλογερόπουλος), Παρασκευόπουλος (69΄ Στ. Κολοτούρος).

Αστέρας: Τσάμης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης (55΄ Κασνέτση), Παγώνης, Μπανούσης (55΄ Κασάπης), Ενγκουέμ, Ρόβας (55΄ Παπαδόπουλος), Τόρες, Μπαρμπαρούσης, Κέρι (65΄ Παπαπέτρου), Σταθάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος