FOLLOW US: facebook twitter

Φαντασμαγορικό θέαμα: Το Σάββατο η 16η Ιππική Παρέλαση των Κενταύρων Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 04-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μια μεγάλη ιππική διοργάνωση θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο στην αλογόπολη της Ανδραβίδας. Οι “Κένταυροι” διοργανώνουν την 16η Ιππική Παρέλαση το απόγευμα στις 7 και αναμένεται να συμμετάσχουν δεκάδες ιππείς με τα άλογά τους  απο όλη την Ελλάδα, αλλά και ομάδες με ποδήλατα, η Φιλαρμονική Ανδραβίδας κ.α.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιείται σε κεντρικό δρόμο της πόλης, παρουσία πλήθους κόσμου και κεντρίζει το ενδιαφέρον της ευρύτερης περιοχής.

Η πρόεδρος των Κενταύρων Αλεξάνδρα Αλτούνη, σε δηλώσεις της, τόνισε πως “… φέτος έχουμε τη χαρά να διανύουμε την 16η παρέλαση των Κενταύρων Ανδραβίδας. Είναι τιμή μας που θα έχουμε μαζί μας καβαλάρηδες από την Κάρυστο μέχρι την Ζάκυνθο και από την Φλώρινα μέχρι και τη Μάνη. Η Ελλάδα συνεχίζει και έρχεται στην αλογοπόλη Ανδραβίδα. Φέτος, η Ανδραβίδα μαζί με όλη την Ελλάδα αφιερώνει την παρέλαση στην Μακεδονία που μας έχει ανάγκη.

Η Μακεδονία είναι ελληνική και έχουμε έναν μεγάλο δεσμό γιατί ο Μ. Αλέξανδρος ερχόταν και έπαιρνε άλογα από την Ανδραβίδα για το ιππικό του. Ο σύλλογός μας έχει δουλέψει όλο τον χρόνο για αυτή την παρέλαση . Έχουμε επισκεφθεί όλες τις πόλεις, από όπου θα έρθουν καβαλάρηδες. Είναι μεγάλη μας τιμή που θα μπορέσουμε να τους φιλοξενήσουμε από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή” είπε χαρακτηριστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος