FOLLOW US: facebook twitter

Υποσχέσεις Άρη Κουλούρη

Ημερομηνία: 26-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Με την ανακοίνωση των εκλογών της ΕΠΣ, που όλοι τον αναγνώρισαν ως αιφνιδιασμό, έδωσε αλλού και την απαραίτητη συνέντευξη. Είπε πολλά και διάφορα. Ουσιαστικά δικαιολογίες για την αποτυχία στις δράσεις της 4ετίας. Ήταν μια χαμένη τετραετία για το τοπικό ποδόσφαιρο και ο πρόεδρος Άρης Κουλούρης τη δικαιολόγησε. Την απέδωσε στις δικαστικές διαμάχες. Αυτή είναι μια καλή δικαιολογία. Να ξέρει όμως πως κανένας δεν την ενστερνίζεται. Να είναι βέβαιοι, πως όλοι θα τον υπερψηφίσουν, γιατί δεν υπάρχει το αντίπαλο δέος. Εν καιρώ θα αποδοθούν οι ευθύνες, όπου πρέπει στη λεγόμενη αντιπολίτευση.

* Έδωσε νέες υποσχέσεις για καλύτερα πρωταθλήματα και για Τράπεζα αίματος. Το θέμα είναι πώς θα τρέξουν αυτά, όταν υπάρχουν αγκυλώσεις μέσα στην Εκτελεστική Επιτροπή, όπως λέγεται το παλαιό συμβούλιο. Όταν εδώ και οχτώ χρόνια έχουν καθηλωθεί οι μικτές ομάδες στην τρίτη και τέταρτη θέση. Όταν τα σωματεία μαραζώνουν οικονομικά.

*Φέτος, υπάρχουν 74 σωματεία σε δράση. Του χρόνου θα υπάρχουν κάπου 65 και δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση. Είναι ότι τα σωματεία ασφυκτιούν από τα παράβολα, το χαράτσι και τους παρατηρητές διαιτησίας και αγώνων. Έμαθαν μόνο να πληρώνουν. Ευτυχώς που η Πειθαρχική έχει ανακρούσει πρύμναν και προστατεύει τα σωματεία.

*Μέχρι την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι υπάρχει προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων. Ακούγεται και το όνομα του Δημήτρη Βύτανου, πως θα είναι στη λίστα Κουλούρη.

*Επίσης, ακούγεται ότι θα θέσουν υποψηφιότητα και κάποια πρόσωπα από πλευράς αντιπολίτευσης ως ανεξάρτητοι, αλλά αυτό δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε.

*Ο παράγοντας Κώστας Φωτόπουλος ισχυρίζεται πως οι εκλογές ντε φάκτο θα ακυρωθούν! Ίδωμεν…

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου με Κύμη

Καίγεται για βαθμούς ο Κόροιβος και το ερχόμενο Σάββατο τα παίζει όλα με την ομάδα της Κύμης. Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής δεν ήταν καθόλου ευνοϊκά για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου. Νίκησαν τα Τρίκαλα τον Άρη, νίκησε το Λαύριο στη Χαλκίδα την Κύμη. Ευτυχώς που έχασε ο Προμηθέας από τον Παναθηναϊκό. Έτσι, το παιχνίδι του Σαββάτου είναι όλα τα λεφτά για τον Κόροιβο. Είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου.

*H ομάδα της Εύβοιας έχει προβλήματα. Φάνηκε στο προχτεσινό παιχνίδι με το Λαύριο, το οποίο έχασαν στην έδρα τους. Ο Μπρατσιάκος θα περιμένει τον Κοστόφ ενώ ο νεοαποκτηθείς Όρτον δεν είναι ακόμα έτοιμος.

*Σε δηλώσεις του ο Χολ, μετά την παρατεταμένη φιλολογία γύρω από το όνομά του δήλωσε: «Μένω συγκεντρωμένος σταθερά στον Κόροιβο».

*Με σκεπτικισμό και θλίψη διάβασα την αποχώρηση του Άρη από τη θέση του φροντιστή στην ομάδα. Τον γνωρίζω από το 1982. Τον εκτιμώ απεριόριστα και ξέρω καλά ότι κι αυτός με εκτιμούσε ως μάχιμο αθλητικογράφο από τότε που αγωνιζόταν. Δεν μπορεί, κάποιος τον στεναχώρησε. Εν καιρώ κάτι θα μάθουμε…

Προβληματική η Α2

Προβληματική έχει καταντήσει η Α2 Κατηγορία, με τις τόσες αναβολές των αγώνων, εξαιτίας της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που πλήττει το νομό, αλλά και των κακών γηπέδων. Έχουν χαλάσει πολλά γήπεδα. Έχουν γίνει ακατάλληλα και δυσκολεύονται οι ομάδες. Άλλες φωνάζουν και η ζωή συνεχίζεται.

*Σταθερά καλός ο Ολυμπιακός Λαμπετίου κέρδισε δύσκολα το Σκουροχώρι, του οποίου δεν κατακυρώθηκε γκολ από το βοηθό Λάζαρη και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα. Από κοντά ο αήττητος Ολυμπιακός Ζαχάρως που διαθέτει τρομερή άμυνα (-4). Αυτές οι δύο ομάδες ξέφυγαν από Μακρίσια και ΑΕ Πηνείας. Η τελευταία έχει αγώνα λιγότερο κι αν κερδίσει βάζει σταθερά υποψηφιότητα ανόδου.

*Από κοντά ο Αχιλλέας. Έχασε λίγο έδαφος καθώς η Αρετή του έβαλε δύσκολα αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Προς το παρόν είναι εκτός ανόδου τόσο ο Λευκός Αστέρας όσο και η Δάφνη.

*Χτες πρωί είχαμε και νέα αναβολή επί της αναβολής. Το παιχνίδι Μυρσιναϊκός-ΑΕ Πηνείας αναβλήθηκε για τρίτη φορά!

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος