FOLLOW US: facebook twitter

«Υπάρχει μέτρο στην ομορφιά;»

Ημερομηνία: 15-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

ekgefalos

Το 4ο Γυμνάσιο Πύργου στην Ημερίδα για τον εγκέφαλο στην Πάτρα

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, το 4ο Γυμνάσιο Πύργου με αντιπροσωπεία μαθητών,  θα λάβει μέρος για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ημερίδα «Εγκέφαλος: Ο Σκηνοθέτης της ζωής μας», που πραγματοποιείται για ενδέκατη συνεχή χρονιά και διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, την Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες σε συνεργασία με τη δράση «Βραδιά του Ερευνητή» και τα συμμετέχοντα σχολεία από την ευρύτερη περιοχή.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο». Η «Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο» αποτελεί μία διεθνή εκστρατεία πληροφόρησης για την έρευνα του Νευρικού Συστήματος και συντονίζεται από την European Dana Alliance for the Brain, την Federation of European Neuroscience Societies, την International Brain Research Organization. Τον συντονισμό της ημερίδας έχει αναλάβει η κ. Μαργαρίτη Μαριγούλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

egkelfalos-2

Οι μαθητές του σχολείου θα παρουσιάσουν στην ημερίδα το θέμα: «Υπάρχει μέτρο στην ομορφιά; Εισαγωγή στην επιστήμη της Νευροαισθητικής» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Νίκα Ελένη, Υποδιευθύντρια, βιολόγο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος