FOLLOW US: facebook twitter

Τσουχτερά πρόστιμα

Ημερομηνία: 28-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

mpeltsos-prasino

Να ξεχειλίζει από αγανάκτηση, ένα μόλις δίμηνο μετά, από τότε που ανέλαβε την υπηρεσία καθαριότητας και με τα σκουπίδια να αποτελούν κακό παρελθόν για το δήμο, εμφανίστηκε χθες ο αντιδήμαρχος Διονύσης Μπέλτσος.

Αιτία, του έντονου εκνευρισμού του, η συμπεριφορά ορισμένων δημοτών που εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα στην καθαριότητα μέσω της μετακίνησης των κάδων αλλά και της εναπόθεσης σκουπιδιών σε διάφορα σημεία του δήμου, αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο και την τάξη που θα πρέπει να παρουσιάζουν η πόλη και τα χωριά. Με την ανακύκλωση να σημειώνει διαρκώς ποσοστά ρεκόρ, ένδειξη ότι οι δημότες έχουν κατανοήσει την αναγκαιότητα της, δεν είναι δυνατόν κάποιοι να τορπιλίζουν κάθε προσπάθεια του τομέα καθαριότητας. Η ώρα για την επιβολή προστίμων στους παρανομούντες, έφτασε και όπως φαίνεται αποτελούν μονόδρομο. Και όπως δήλωσε ο κ. Μπέλτσος, ήδη βεβαιώθηκαν τρείς παραβάσεις και ακολουθούν και άλλες…

Για αυτό, όσοι ενοχλείστε από τους κάδους στη γειτονιά σας ή πετάτε τα σκουπίδια σας όπου να’ ναι, ας το σκεφτείτε καλύτερα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος