FOLLOW US: facebook twitter

Τσικλητήρας Πύλου- ΠΑΟ Βάρδας 0-0

Ημερομηνία: 10-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

Στάθηκε… όρθιος και στην Πύλο

Με επιτυχία στέφθηκε μία ακόμη εκτός έδρας αποστολή για τον ΠΑΟΒ, ο οποίος μπορεί να μην πέτυχε την πέμπτη του νίκη, πήρε όμως σπουδαίο βαθμό μέσα στην Πύλο απέναντι στον Τσικλητήρα με σκορ 0-0, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του 3ου ομίλου. Η «Μπάρτσα» είχε μάλιστα στο πλευρό της και πάλι τους φιλάθλους της, που την ακολούθησαν και στην Πύλο και πανηγύρισαν μία ακόμη επιτυχία.

Η εικόνα του αγώνα

Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με δοκάρι σε σουτ του Κερμενίδη, ενώ στο 15’ απείλησαν οι «πράσινοι», όταν ο Σαμπανέι σούταρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γούρμος δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 26’ ο Γραμματικόπουλος απείλησε εκ νέου για την Πύλο, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 35’ νικήθηκε από τον Κωνσταντινόπουλο και στην εξέλιξη της φάση οι αμυντικοί της Βάρδας έδιωξαν επί της γραμμής προσπάθεια του Πήλιου και στο 37’ οι Μεσσήνιοι στάθηκαν πάλι άτυχοι, όταν από προσπάθεια του Κυριαζόπουλου η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δε σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 58’ όταν ο Κωνσταντινόπουλος σταμάτησε σε τετ α τετ το Μικελάτο, ενώ στο 60’ από προσπάθεια του Τσάτσου η μπάλα σταμάτησε για 3η φορά στο ματς στο δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου!

Στον αντίποδα η ηλειακή ομάδα θα μπορούσε να έχει παραβιάσει την αντίπαλη εστία στο 67’, όταν ο Σαμπανέι νικήθηκε από τον Παλιγκίνη, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να έχουν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες στο 70’ και 90’, σε ενέργειες των Τσάτσου και Χοτζάι αντίστοιχα που δεν βρήκαν στόχο και το 0-0 παρέμεινε ως το σφυριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Παλιγκίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Πηλιός (84’ Σβίγγος), Τσάτσος (85’ Τσώνης), Γραμματικόπουλος, Μικελάτος (71’ Ζαχαρόπουλος), Κερμενίδης

ΠΑΟΒ: Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Πολίτης Γ., Βατσής (68’ Καρούτης), Σαμπανέι (76’ Καζαντζής), Ντόμας (88’ Φωτόπουλος), Γούρμος

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος