FOLLOW US: facebook twitter

Τσικλητήρας-ΠΑΟ Βάρδας 0-0: Επέστρεψε με βαθμό από την Πύλο

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ο ΠΑΟ Βάρδας επέστρεψε με το βαθμό της ισοπαλίας από την Πύλο (0-0) και ξεκίνησε με θετικό πρόσημο το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό έως και σκληρό κάποιες φορές και οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά στις δυο εστίες. Ο ΠΑΟΒ πάντως, ο οποίος είχε και τη συμπαράσταση εξήντα περίπου φιλάθλων του που ταξίδεψαν τελικά με ιδία μέσα στη Μεσσηνία, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε το γκολ της νίκης αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Λίγες φάσεις…

Πρώτος απείλησε ο Τσικλητήρας με τον γνώριμό μας από το πέρασμά του από τον Αστέρα, Μπόρις Οντβονγκ, ο οποίος επιχείρησε δυνατό σουτ το οποίο έφυγε άουτ. Στο 12΄ ο Κώστας Κωνσταντινίδης μπήκε από δεξιά, πλάσαρε αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75΄ ο Νίκος Ντόμας είχε σουτ πάνω από τα δοκάρια και τρία λεπτά μετά ο Τσικλητήρας έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ακασού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι παίκτες του Ηλία Φωτόπουλου πίεσαν για το νικητήριο γκολ και στο 90΄ ο Καρούτης λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όταν σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και πέρασε δίπλα από την εστία.

 

Τσικλητήρας: Μπογκάκης, Σβίγκος, Μπίζος, Ακασού, Ντιά, Γκάι (90’ Κωτσοβός), Μπήλιος (90’ Μαράτος), Αμπραχαμιάν (66’ Μαμιζάκης), Οντβόνγκ, Τσάτσος, Γιαννόπουλος (84’ Κωστόπουλος).

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Λιόσης (80΄ Καλογερόπουλος), Χούσα, Ανδριέλος, Δημητρίου, Νικολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ντόμας (77΄ Μάζης), Γ. Πολίτης (72΄ Καρούτης), Μελετίδης (90΄ Ράλλης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος