FOLLOW US: facebook twitter

Τσάι με λεμόνι: «Τατουάζ»VS  ντιμπέιτ

Ημερομηνία: 01-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Είδες τη συνέχεια στο «Τατουάζ» χθες βράδυ Μαριγούλα, συγκλονιστικές οι εξελίξεις, ο σίριαλ κίλερ Ορφέας, ξαναχτύπησε! Στο τέλος θα εξοντώσει όλες τις… «άπιστες» και θα ξεμείνουνε από πρωταγωνίστριες!

Να σου πω, χθες βράδυ… απίστησα κι εγώ και δεν το είδα το έργο μου αν και φανατίκλα δηλωμένη, γιατί είπα να παρακολουθήσω το ντιμπέιτ με τους υποψήφιους της Κεντροαριστεράς για να αποφασίσω τι θα ψηφίσουμε στην εκλογική μάχη.

Γιατί , μεταπήδησες στην Κεντροαριστερά, μέχρι τώρα στήριζες Αλέξη. Νέα απιστία;

Όπως είπε και ο Σταύρος Θεοδωράκης… «όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε» όταν τον ρωτήσανε αν ήτανε ποτέ στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τον θεωρούνε όλοι «του χώρου». Έτσι κι εγώ λοιπόν, επι Αντρέα ήμουνα ΠΑΣΟΚ, επί Γιωργάκη ήμουνα του Αντρέα και  επί Αλέξη είμαι του Αλέξη που ήτανε του Αντρέα, η τουλάχιστον  ακολουθεί την επικοινωνιακή του πολιτική!!

Και ποιος σε κέρδισε περισσότερο ρε Μαριγούλα;

Εμένα η… ενότητα! Η πολυδιαφημίζομενη τουλάχιστον από τους υποψηφίους , γιατί στην πράξη απέχει μακράν! Με το «γάντι» σφάζονταν όλη την ώρα, για να δείξουνε ποιος είναι ο καλύτερος! Κι αφού έριχναν τις μπηχτές τους και ακύρωναν ο ένας την ιστορία και τις προθέσεις του άλλου, κατέληγαν να δηλώνουν άπαντες…  υπέρμαχοι της ενότητας του χώρου! Κατάλαβες δηλαδή! Η Φώφη βάσει των δημοσκοπήσεων τουλάχιστον μοιάζει να είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί και το ζόρι το τραβάνε για το ποιος θα είναι ο δεύτερος! Προβλέψεις για το δεύτερο γύρο, μάλλον δύσκολα μπορεί να κάνει κανείς, μπάρα- μπάρα πάνε Ανδρουλάκης, Καμίνης και Θεοδωράκης! Τουλάχιστον έτσι λένε τα γκάλοπ!

Θα’ χει κι ο Αντρέας εκεί ψηλά την αγωνία του φαντάζομαι για το ποιος θα είναι ο διάδοχός του αφού το Γιωργάκη τον έφαγε η… αλυσίδα από το ποδήλατο! Αλλά να σου πω, καρφάκι δεν μου καίγεται φιλενάδα ποιος θα γίνει αρχηγός, προτιμώ  να ονειρεύομαι με… κλειστή την τηλεόραση ότι κάνω σκι στο Φαλακρό βουνό που έχει ήδη χιονίσει κι άστους αυτούς να κουρεύονται!

Μωρέ και γω μαζί σου, αλλά αν δεν έχω άποψη πως θα μπορώ να στέκομαι στις πολιτικές συζητήσεις στο καφενείο του χωριού και να μπορώ να λέω τη γνώμη μου με επιχειρήματα; Είμαι μεν του life style αλλά και το ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ!

Για ποιες… πολιτικές συζητήσεις μιλάς εδώ στο χωριό, μεταξύ του Τάσου και του Μήτσου ή του Μήτρου και του μπάρμπα Φώτη που γίνονται… τάβλα από τα ούζα και μετά μιλάνε για πολιτική;

Ναι, αλλά μην ξεχνάς Ασημούλα ότι αυτούνοι που λες στις παλιές καλές εποχές ήτανε…  κομματάρχες, λύνανε και δένανε και διορίζανε!

Γι αυτό μας καταντήσανε έτσι Μαριγούλα, γιατί λύνανε και δένανε οι αστοιχείωτοι! Γι αυτό σου λέω, άσε με να πάω στο Φαλακρό βουνό να πάρω τον αέρα μου και συ συντονίσου για τις… κάλπες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος