FOLLOW US: facebook twitter

Τροχαίο στον παραλιακό οικισμό Σπιάντζας

Ημερομηνία: 04-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Άγιο είχε ένας 83χρονος σε τροχαίο που συνέβη στην περιοχή της Σπιάντζας το πρωί της Τετάρτης. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε αναποδογυρίσει στη μέση του δρόμου και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 11 το πρωί, στο ύψος της περιοχής Σαρακίνα. Ο ηλικιωμένος οδηγός είχε κατεύθυνση προς το κέντρο της Σπιάντζας στο Νταραβέρι. Στο μικρό αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε είχε φορτώσει τα σκουπίδια των τελευταίων ημερών προκειμένου να τα μεταφέρει στον κοντινό κάδο.

Όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε μαντρότοιχο σπιτιού και ντεραπάρισε. Αρχικά επικράτησε σύγχυση πως μέσα στο όχημα υπάρχει και ένα μικρό παιδί από τη γειτονιά του που συνήθως τον συνόδευε. Όμως γρήγορα αποδείχθηκε πως ο 83χρονος ήταν μόνος του και ανήμπορος να βγει από το αναποδογυρισμένο όχημα.

Μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ελαφρά τραυματισμένος και σοκαρισμένος ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος