FOLLOW US: facebook twitter

«Τραγουδώντας το χθες και το σήμερα»: Νοσταλγική βραδιά από την χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου

Ημερομηνία: 20-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Μια πολύ ωραία βραδιά με τραγούδια- διαμάντια γνωστών συνθετών, παρουσίασε το τμήμα της Χορωδιας του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου την Κυριακή το βράδυ στον Απόλλωνα, με τίτλο «Τραγουδώντας το χθες και το σήμερα» , αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Την χορωδία συνόδεψαν οι μουσικοί  Γιώργος Γκινττζίρης – μαέστρος της ορχήστρας των Χρωμάτων της Ήλιδας- με πιάνο και ακορντεόν, ο Παναγιώτης Καλαμπρέζος με την κιθάρα του και  Γιώργος Μιχαηλίδης με μπουζούκι και βιολί, ενώ την χορωδία διεύθυνε η Κωστούλα Σακκά.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Καλαμπρέζος με την κιθάρα του τραγούδησε το γνωστό τραγούδι « Απ’ το αεροπλάνο» του Κώστα Χατζή, ενώ ακούστηκαν σπουδαία κομμάτια που συνδέουν το χθες με το σήμερα, όπως το «Άστα τα μαλλάκια σου», «Κάποιο δειλινό», το «Αυτή η νύχτα μένει» που ερμήνευσε η Μαρίνα Νικολοπούλου κ.α.   Η αίθουσα του θεάτρου Απόλλων ήταν κατάμεστη από κόσμο και την όλη οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε το Δ.Σ του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου και κυρίως  η έφορος του ΛΕΠ Κ. Γιώτα Μπαρτζοπούλου, Γωγώ Δημητρουλοπούλου, Αθηνά Κόντου και Μάχη Μικελοπούλου.

Την βραδιά άνοιξε η πρόεδρος του ΛΕΠ κ. Τούλα Καλαμπόκα με τον χαιρετισμό της τονίζοντας ότι η μουσική αυτή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής και ακολούθησε η ομιλία της Εφόρου της Χορωδίας του ΛΕΠ κ. Γιώτας Μπαρτζοπούλου οι οποίες και ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, την χορωδία, τους μουσικούς αλλά και τον κόσμο που τους τίμησαν με την παρουσία τους. Στο τέλος της εκδήλωσης η πρόεδρος του ΛΕΠ απένειμε τιμητικά διπλώματα στην μουσικό κ. Κωστούλα Σακκά- Κυρίτση και στους Γ. Γκιντζίρη, Π. Καλαμπρέζο και Γ. Μιχαηλίδη που έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στη μουσική βραδιά συνοδεύοντας την χορωδία.

Ευχαριστούμε πολύ τους Γιώργο Γκιτζίρη, Παναγιώτη Καλαμπρέζο κ Γιώργο Μιχαηλίδη για τη συμμετοχή τους !!! Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη της χορωδιας μας Κωστούλα Σακκά κ την έφορο του τμήματος Γιώτα Μπαρτζοπούλου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος