FOLLOW US: facebook twitter

Τρία γκολ σε δέκα λεπτά από την ομάδα του Λούρμπα

Ημερομηνία: 06-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Νίκη Τραγανού-Ξενοφών  3-0

Καταιγιστική στο β΄ ημίχρονο

Η Νίκη Τραγανού πέτυχε τρία γκολ σε δέκα λεπτά στην επανάληψη και πήρε το ντέρμπι με τον Ξενοφώντα, ανεβαίνοντας ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 22΄ με διαγώνιο σουτ του Αναμουρλίδη που κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ψυχογιού. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα απάντησε έξι λεπτά μετά, όταν η κεφαλιά του Γεωργιόπουλου σταμάτησε στον Κουτρουμπή.

Στο επόμενο λεπτό, μετά από σύγχυση στην περιοχή του Ξενοφώντα, ο Νίκος  Κολοτούρος με σουτ λίγο μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 30’ το συρτό σουτ του Δούλου είχε την ίδια κατάληξη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 58’ με σουτ του Δούλου μέσα από την περιοχή, ενώ στο 63΄  ο Δούλος έβγαλε κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ξενοφώντα  και ο Νίκος  Κολοτούρος με ωραίο πλασέ  έκανε το 2-0. Στο 68’ ο Γεωργιόπουλος με κοντινό σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Τραγανού.

Νίκη:  Ψυχογιός, Κολοτούρος Κ., Κολοτούρος Χ., Κολοτούρος Στ., Γαργαρώνης, Γκρίλλας (70’ Καλογερόπουλος), Γιαννακόπουλος (80’ Βουρτσάνης), Δούλος, Κολοτούρος Ν., Γεωργιόπουλος (85’ Κασσιανός Δ.), Κολοτούρος Δ..

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Κουτσογιαννάκης, Ζαπάντης (65’ Πλατανίτης – 75’ λ.τρ. Δημάκης), Τσάμπρας, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Μπακατσέλος, Ζούλης, Μπάρκας, Μιλοσέφσκι, Αναμουρλίδης (72’ Κωνσταντόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος