FOLLOW US: facebook twitter

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Ήλιδας, κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

Ημερομηνία: 23-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

«Φίλες και Φίλοι,

Θα ήθελα απευθυνόμενος σε όλες και σε όλους, να ευχηθώ ολόψυχα, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ευτυχία και ελπίδα. Είθε η γέννηση του Κυρίου να φέρει στις καρδιές των ανθρώπων  το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της πίστης.

Επειδή βαθιά πεποίθησή μας είναι ότι η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας, ας σταθούμε δίπλα στους ανήμπορους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη από στήριξη και συμπαράσταση, όχι μόνο τις Άγιες αυτές Μέρες, αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου.

Μ’ αυτό τον τρόπο πιστεύω ότι θα βιώσουμε το πνεύμα των ημερών, το πνεύμα της αγάπης, του πολιτισμού και της καλύτερης ποιότητας ζωής που θέλουμε και επιδιώκουμε για όλους.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων να αποτελέσουν για όλους την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, να σηματοδοτήσουν τη νέα αρχή που φέρνει και η γέννηση του θεανθρώπου, στην οποία θα ενσαρκώνεται το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, Αυτό της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Χρόνια Πολλά,

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος