FOLLOW US: facebook twitter

Το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ DolphinMan στο CineCinema

Ημερομηνία: 30-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Tο ντοκιμαντέρ DolphinMan, που περιγράφει τηv περιπετειώδη ζωή του θρυλικού δύτη Ζακ Μαγιόλ που ενέπνευσε την ταινία Απέραντο Γαλάζιο του Λικ Μπεσόν, θα προβληθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018στις 22.00 στο CineCinemaστην Αμαλιάδα.

Το DolphinMan είναι ένα βιωματικό ταξίδι στο νερό, που μεταφέρει την ομορφιά που ο Μαγιόλ είδε στη θάλασσα, το επείγον μήνυμά του για την προστασία της αλλά και την εμπειρία της επανασύνδεσης του ανθρώπου με το υγρό στοιχείο.

Από την Κάρπαθο ως τις Μπαχάμες και από την Έλμπα της Ιταλίας ως την Ινδία και την Ιαπωνία, ο θεατής ανακαλύπτει τα μέρη που καθόρισαν τη ζωή του Μαγιόλ και σπάνια φιλμ γυρισμένα από του πρωτοπόρους φωτογράφους του υποθαλάσσιου κόσμου.

Η ταινία διερευνά το όραμα αυτού του πολυδιάστατου χαρακτήρα και την αναζήτηση μιας νέας συνείδησης για τη σχέση μας με την θάλασσα, μέσα από συνεντεύξεις με την οικογένεια του, κοντινούς του φίλους, τους συντελεστές της ταινίας Απέραντο Γαλάζιο και με τους ‘κληρονόμους’ του, όπως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές κατάδυσης WilliamTrubridge και UmbertoPelizzari,

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος