FOLLOW US: facebook twitter

Το Συνέδριο και οι… swingers!

Ημερομηνία: 18-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni

-Κατάκοπη σε βλέπω Μαριγούλα, τι έκανες τη νύχτα και δεν ανοίγει το μάτι σου τέτοια ώρα, γιατί κοντεύει μεσημέρι.

– ΤΙ έκανα, ό, τι κάθε… καθώς πρέπει Συριζαίος! Παρακολουθούσα όλο το διήμερο live τις εξελίξεις του Συνεδρίου, δεν άφησα λέξη να πέσει κάτω. Να μην ξέρω τι γίνεται στο κόμμα και κατά προέκταση στην κυβέρνηση και τη χώρα; Και αυτό που με αφορά είναι οι λεπτομέρειες, το παρασκήνιο. Εκεί παίζονται όλα Ασημούλα μου, στο ποιος έκανε παρέα με ποιον, ποια ήταν τα πηγαδάκια, γιατί ο Αλέξης φωτογραφήθηκε με τη νεολαία, πόσα… λεφτά μαζέψανε για τον… κουμπαρά του ΣΥΡΙΖΑ από την οικονομική ενίσχυση, ποια ήταν η ψηλή, ξανθιά με τα κόκκινα πέδιλα που δεν έχασε λέξη απ’ όσα συζητήθηκαν! Και απ’ ότι αντιλαμβάνομαι ήταν η μόνη γυναικεία παρουσία που έκανε αίσθηση γιατί όλες οι υπόλοιπες σύνεδροι ήταν ντυμένες αλά… Πολυτεχνείο! Θύμισαν φοιτητικές συγκεντρώσεις άλλων εποχών τα ντυσιμάτά τους ή έστω… εξόρμηση Πρωτομαγιάς στη φύση!

– Βλέπω Μαριγούλα, ασχολήθηκες πολύ με την… ουσία! Εγώ φιλενάδα το μόνο που κατάλαβα από τα λίγα που άκουσα και είδα, είναι ότι η κυβέρνηση θα μας… μπαστακωθεί τουλάχιστον μια διετία ακόμα και μέχρι τότε κόψε ετούτο, κόψε εκείνο στο τέλος δεν θα λέγομαι συνταξιούχος, αλλά… επαίτης απλώς! Και λέγανε και κάτι κουφά που έπιασα στον αέρα, όπως να μην… χάσουνε τον αριστερό τους δρόμο, ότι οδεύουμε στην αναδιάρθρωση  του χρέους και σε ποσοτική χαλάρωση κλπ, κλπ και ακόμα ψάχνω να βρω ποιο είναι το μήνυμα του Συνεδρίου και πόσο αφορά τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία!

–  Είδες λοιπόν που στα’ λεγα Ασημούλα, τι ψάχνεις ψύλλο στ’ άχυρα, αυτά είναι για τους.. διανοουμένους! Εγω΄ασχολήθηκα με πράγματα χειροπιαστά, αλλά το μόνο που με λύπησε είναι ότι  δεν υπήρχε… lifestyle για να μπορέσω να σφυγμομετρήσω την κατάσταση και δεν έκανε παναθεμά τον ούτε καν μια γκεστ εμφάνιση ο… Λάκης Γαβαλάς στο Τάε κβο ντό!  Τι να σχολιάσω λοιπόν, τα μαλλιά της κυρίας Τασίας και της Σίας, ή το γυαλί της Θεανώς; Γι αυτό κλείνω αυτό το κεφάλαιο, πολύ… χασμουρήθηκα και πάω παρακάτω. Τα’ μαθες τα νέα για το πάρτι των… swingers στην Κρήτη; Εδώ θα πάμε να δηλώσουμε συμμετοχή!

– Τι είναι αυτό ρε φιλενάδα; Άλλο συνέδριο πολιτικού κόμματος;

– Όχι παιδάκι μου, αυτό δεν είναι συνέδριο, δεν χρειάζομαι άλλο χασμουρητό, είναι πάρτι… ανταλλαγής συντρόφων σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο! Με λίγα λόγια πας… έτοιμος για όλα! Εμφανίζεται με το Μήτρο στο πλάι σου, ξαπλώνεις με τον Κώστα, ξυπνάς με το… Θανάση! Δηλαδή όποιος σου γυαλίσει μπορείς να τον έχεις! Πληρώνεις βέβαια ένα… τετραχίλιαρο περίπου, αλλά είναι τα πάντα όλα μέσα!

– Δηλαδή… εμπάτε σκύλοι αλέστε! Και τι δουλειά έχουμε μωρή Μαριγούλα εμείς οι δύο στο πάρτι του… Καλιγούλα; Κι άμα θέλω να ξενοκοιμηθώ, δεν πάω δω χάμω στο στάβλο να βαρέσω ένα… προσκλητήριο και τσάμπα; Εσύ τι λες, να μην πλακώσει ο ανδρικός πληθυσμός άμα μάθει ότι βγήκαμε στο… κλαρί;

– Ναι μωρή, ίσα κι όμοια με Μητσάρας με τον δίμετρο Σουηδό ή το μοντέλο του Αρμάνι! Γι αυτό πληρώνεις κιόλας!  Εδώ άμα μάθουν ότι… γ@μι@στε θα πλακώσουνε κι οι γύφτοι που λέει κι η παροιμία! Αμ όχι Ασημούλα μου, εγώ θέλω επιλεκτικά να κάνω… swing!

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος