FOLLOW US: facebook twitter

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ήλιδας, κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

Ημερομηνία: 30-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

«Φίλες και φίλοι,

Ολοκληρώθηκε ένας ακόμα χρόνος και ένας νέος ξεπροβάλει στη ζωή μας! Το 2017 τελειώνει αφήνοντας πίσω του αναμνήσεις, γνώση και εμπειρίες, και το 2018 έρχεται με ελπίδα και πολλές προσδοκίες!

Με τον καινούριο χρόνο –λοιπόν– καλούμαστε όλοι μας να αποδείξουμε ότι πραγματικά μπορούμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας.

Μπορούμε, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας, τη συλλογική προσπάθεια και με σύνεση να πετύχουμε πολλά. Μπορούμε να πολεμήσουμε τις αρνητικές συγκυρίες με την εργατικότητα, την προσήλωση στο στόχο και την επίγνωση του πολιτισμικού μας πλούτου.

Επιστρατεύοντας τον καλύτερό μας εαυτό, θα δώσουμε αγώνα για μία πραγματικά καλύτερη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, για ένα εποικοδομητικό 2018, προκειμένου να ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας και τη δύναμη να αλλάξουμε τα δεδομένα, να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες για μια νέα αρχή.

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, σας καλώ όλους να αγωνιστούμε για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας, να ξαναγεννήσουμε την ελπίδα, να δώσουμε προοπτική σε μας και τα παιδιά μας.

Ως Δημοτική αρχή Ήλιδας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης διαχειριζόμαστε το σήμερα και σχεδιάζουμε προσεκτικά το αύριο, με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε σιγουριά και προοπτική στη νέα γενιά.

Ελπίδα και κεντρικός μας στόχος είναι το νέο έτος  να αποτελέσει αφετηρία δημιουργικής αναγέννησης του τόπου μας!

Το Δημοτικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με δύναμη και προκοπή!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος