FOLLOW US: facebook twitter

Το ποτάμι της βροχής πέρασε μέσα από συνεργείο

Ημερομηνία: 24-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

synergeio1

17 αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία του Σαββάτου

Την ώρα που δεκάδες οδηγοί προσπαθούσαν να διασχίσουν το ποτάμι που περνούσε μέσα από την εθνική οδό Πατρών – Πύργου, έξω από την Αμαλιάδα, σε κοντινή απόσταση ο ιδιοκτήτης ενός συνεργείου αυτοκινήτων με τους συνεργάτες του πάσχιζαν να περισώσουν τον εξοπλισμό και τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκεί. Το ίδιο ποτάμι πριν καταλήξει στην εθνική οδό περνούσε μέσα από το συνεργείο σε ύψος εξήντα εκατοστών, ενώ το ύψος στον εξωτερικό χώρο ήταν μεγαλύτερο. 17 αυτοκίνητα πελατών υπέστησαν σημαντικές ζημιές όπως και ο εξοπλισμό του συνεργείου και ο ιδιοκτήτης του είναι βυθισμένος στην απόγνωση, ελπίζοντας μόνο πως η Πολιτεία μπορεί να προσφέρει κάποια βοήθεια.

synergeio3

Ο ιδιοκτήτης του φανοποιείου Ανδρέας Μακρόπουλος, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «το μαγαζί γέμισε μέσα σε πέντε λεπτά με νερό. Σαν ένα κύμα, μας χτύπησε. Ήταν ένας μεγάλος χείμαρρος που προκάλεσε μεγάλη ζημιά, μέσα και έξω από την επιχείρηση. Τα 17 αυτοκίνητα μέσα και έξω από το κτίριο είναι όλα πελατών. Μέσα είχαμε εξήντα πόντους νερό, έξω τα αυτοκίνητα είχαν καλυφθεί από τα νερά. Τα πατώματα των αυτοκινήτων γέμισαν νερά και εκεί υπάρχουν ευαίσθητα τμήματα όπως οι εγκέφαλοι. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη πάνω από 70.000 ευρώ και θα απευθυνθούμε στην Πολιτεία για να δούμε τι θα γίνει.

synergeio2

Η συγκεκριμένη περίπτωση καταστροφής σε ιδιωτική περιουσία σίγουρα δεν ήταν η μόνη στην κακοκαιρία που έπληξε και την Ηλεία το Σάββατο. Ήταν όμως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα καταστροφής σε ένα σημείο που κανείς δεν περίμενε να συμβεί…

synergeio4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος