FOLLOW US: facebook twitter

Το πνεύμα των Χριστουγέννων απλώθηκε πάνω από την Αμαλιάδα!: Φωταγωγήθηκε χθες βράδυ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Φωταγωγήθηκε χθες βράδυ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αγίου Αθανασίου- Μουσικές, συναυλία από τους Rec και δώρα από τον Άγιο Βασίλη

Από την πλατεία Αγίου Αθανασίου, ξεκίνησε για ακόμα μια φορά να απλώνεται το πνεύμα των Χριστουγέννων στην πόλη της Αμαλιάδας, καθώς χθες το βράδυ σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος κήρυξε έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Η φιλαρμονική Αμαλιάδας, άνοιξε τις εκδηλώσεις με τα κάλαντα και ψυχαγώγησε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μικρούς και μεγάλους όπως και η Χορωδία Λεχαινών που παρευρέθηκε και συμμετείχε στην μεγάλη γιορτή της πόλης. Οι μικροί βεβαίως είχαν την τιμητική τους, αφού ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δεκάδες δώρα σε όλα τα παιδιά που  πανηγύριζαν από ενθουσιασμό. Ο δήμαρχος καλωσόρισε όλον τον κόσμο στην πλατεία Αγίου Αθανασίου και ευχαρίστησε τους δημότες του που άφησαν όπως είπε την ζεστασιά του σπιτιού τους για να συμμετάσχουν στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη βραδιά, που έχει σαν στόχο να δώσει έναν τόνο χαράς και  αισιοδοξίας, ως αντίδοτο στην κρίση και τα προβλήματα που βιώνουμε όλοι.

Ευχήθηκε όλος ο κόσμος να έχει υγεία μαζί με τις οικογένειες του και τους προσκάλεσε κάθε βράδυ να βγαίνουν να διασκεδάσουν στην πόλη της Αμαλιάδας, γιατί καθώς είπε θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία ενώ σύντομα θα ανοίξει τις πύλες του και το Χριστουγεννιάτικο χωριό. Παράλληλα ο κ. Χριστοδουλόπουλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την τοπική αγορά κατά την διάρκεια των εορτών, γιατί οι καταστηματάρχες της Αμαλιάδας  είναι πάντα στο πλευρό του δήμου, σύμμαχοι και υποστηρικτές όλων των εκδηλώσεων.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους αιρετούς συνεργάτες του, τους υπαλλήλους του δήμου Ήλιδας, την Φιλαρμονική Αμαλιάδας και την Χορωδία Λεχαινών, τον «Πύρωννα», τον Εμπορικό Σύλλογο και τα καταστήματα της πόλης και «όλους εσάς που ήρθατε απόψε εδώ να διασκεδάσετε μαζί μας και να χαρείτε τα Χριστούγεννα. Η πόλη της Αμαλιάδας δεν έχιε τίποτα να ζηλέψει από άλλες πόλεις τις γιορτινές αυτές μέρες, για αυτό απολαύστε όλες τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε» συμπλήρωσε ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Η πρώτη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δήμου Ήλιδας, έκλεισε μουσικά, με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με την συναυλία των REC, του δημοφιλούς στην νεολαία εναλλακτικού ποπ συγκροτήματος με τον Άρη Λουμάκη, την  Ξένια Evven  και τον Mike Βασιλειάδη που με τα τραγούδια τους και τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες τους, ταξίδεψαν το κοινό στην μυστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τα Χριστούγεννα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος