FOLLOW US: facebook twitter

Το νέο Δ.Σ. του Πέλοπα Πύργου

Ημερομηνία: 22-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στα χνάρια του ίδιου πετυχημένου μοντέλου που έχει εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια, βαδίζει ο Πέλοπας Πύργου. Έτσι εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο, που απαρτίζεται από παράγοντες που υπήρξαν ποδοσφαιριστές της ομάδας ή από φίλους που βρίσκονταν πάντα στο πλευρό του Πέλοπα.

H σύνθεση του νέου συμβουλίου είναι:

Πρόεδρος: Γιάννης Πλεμμένος
Αντιπρόεδρος: Κώστας Κουστένης
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Μπουλούτας
Γενικός Αρχηγός: Θοδωρής Κωνσταντόπουλος
Ταμίας; Βασίλης Γιαννακόπουλος
Ειδικός Γραμματέας: Διονύσιος Αγωγιάτης
Έφορος Υλικού: Νίκος Νικολόπουλος
Μέλη: Γιάννης Τρίμμης, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Νίκη Γρηγοροπούλου, Σοφία Τρίμμη.

Στις άμεσες προτεραιότητες του νέου συμβουλίου είναι η συνεργασία με νέο προπονητή και η ενίσχυση της ομάδας με νέους ποδοσφαιριστές.
Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι, ότι έχουν γίνει επαφές και επίκειται συνεργασία της ομάδας με Ακαδημία ποδοσφαίρου έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε νέους αθλητές να έχουν χώρο δράσης και ανάδειξης.

Τέλος η διοίκηση του Πέλοπα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους επιχειρηματίες και τις εταιρίες που στήριξαν οικονομικά την ομάδα την χρονιά που πέρασε. «Σε χαλεπούς καιρούς κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας, είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις χορηγούς στο τοπικό ποδόσφαιρο. Να είναι σίγουροι όμως και οι χορηγοί, πως θα χρήματά τους στον Πέλοπα Πύργου “πιάνουν τόπο”, γιατί στην ομάδα αυτή γαλουχούνται νέοι αθλητές με τα ιδανικά του εύ αγωνίζεσθαι και σφυρηλατούνται χαρακτήρες που θα προσφέρουν στην τοπική κοινωνία», αναφέρουν οι διοικούντες τον Πέλοπα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος