FOLLOW US: facebook twitter

Το μυστρί και ο κασμάς!

Ημερομηνία: 19-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni

  • Που πας μωρή Μαριγούλα με αυτό το μυστρί;
  • Τι να κάνω Ασημούλα, βλέπεις… χτίζω το αφορολόγητό μου!!!Βγάλε με και μια αναμνηστική φωτογραφία να την ανεβάσω στο instagram για να είμαι σίγουρη ότι την είδε η Παπανάτσιου και μη μου ζητά αύριο άλλες αποδείξεις! Έτσι θα έχω το… πειστήριο, την πιο τρανταχτή απόδειξη! Γιατί μας έχουνε τρελάνει τους ανθρώπους! Πρέπει να κρατάω λίστα για ότι ξοδεύω να κοιτάω, χτίζεται με την τάδε απόδειξη το αφορολόγητο ή όχι; Ούτε ο ΕΟΠΠΥ έτσι! Κι αφού μας έδωσαν τη λίστα με τις οδηγίες, λέει… καλού κακού, κρατάτε και τις αποδείξεις αχρείαστες να είναι! Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί πουθενά το βασανιστήριο που τραβάμε. Δεν έχουμε που δεν έχουμε φράγκο να ξοδέψουμε, για κάθε ευρώ πρέπει να δίνουμε και… αναφορά κι όταν κρατάμε τη χαρτούρα μετά από λίγο οι αποδείξεις σβήνονται! Τι να ειπώ πια, γι αυτό σου λέω τράβα τη φωτογραφία να είμαι καλυμμένη!
  • Μούρλια που την έχεις μωρή φιλενάδα, δεν πας να πάρεις αντί για το μυστρί κανέναν κασμά να διώξεις το χιόνι που δεν μπορείς να βγεις ακόμα από το σπίτι σου, γιατί το αλάτι είναι κι ακριβό παναθεμά το!
  • Διώχνω το χιόνι, έρχεται το χαλάζι, διώχνω το χαλάζι, πλημμυρίζω από τη βροχή και κυνηγάω τα νερά με τη σκούπα, δεν την προλαβαίνω την επώνυμη επέλαση …. αρχαίων και μη! Μια η Αριάδνη, μια ο Βίκτωρας μια ο… Ηρακλής, ποιος ξέρει ποιος άλλος θα πάρει τώρα σειρά! Οσμίζομαι ότι θα είναι ο… Βαγγέλης μετά τα τάτσι μίτσι κότσι του ΓΑΠ με τη Φώφη! Κι όχι τίποτ’ άλλο, αλλά θα πρέπει μετά να καθαρίσω όλον τον… κεντροαριστερό χώρο της αυλής μου! Καταλαβαίνεις δηλαδή, ψύλλους στα άχυρα!
  • Καλά, γι αυτό το τελευταίο μη βιάζεσαι, όχι μόνο δεν τελειώσαμε με το… μπες βγες, ακόμα δεν αρχίσαμε! Εκεί που πάνε να γίνουνε δέκα, φεύγουνε οι τρεις και μένουνε πάλι εφτά και φτου από την αρχή νέο προσκλητήριο δυνάμεων και στο τέλος δεν θα ξέρουν ποιος είναι ποιος και πού είναι… πού! Τώρα που γύρισε στο ‘σπιτι’ του ο Γιωργάκης, μου φυγε ρε παιδάκι μου ένα… βάρος και κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια! Τέλος η αγωνία! Που είναι αυτό το παιδί, τι παλεύει, τι αγώνα κάνει για την πατρίδα, άσε που αναρωτιέμαι, εκείνα τα … λεφτά που υπήρχανε τα βρήκε άραγε; Γιατί υποψιάζομαι ότι τώρα θα έχει το μονοπώλιο ο… Αρτέμης! Κι έχω κάτι χρέη και δεν ξέρω ποιος θα μου τα πληρώσει απ’ όλους! Περιμένω να δω!
  • Χρέωσε τα στον Αλέξη Ασημούλα, γιατί ετούτος έχει άλλο… τροπάριο! Ομολογεί ότι… λεφτά δεν υπάρχουν , αλλά μας αντιμετωπίζει… σαν να υπάρχουν!!! Τι σου κάνουν τα λεφτά, είτε έτσι είτε αλλιώς μπελάδες φέρνουνε!!!

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος