FOLLOW US: facebook twitter

Τουριστική προβολή

Ημερομηνία: 05-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Μια διαφορετική προσέγγιση του διαφορετικού και των διαφορετικών απόψεων έκανε τελικώς τη διαφορά το κάθε άλλο παρά αδιάφορο.

Μετά από «σκληρές διαπραγματεύσεις», ατέρμονες συζητήσεις με ειδικούς και ανειδίκευτους καταλήξαμε με ακρίβεια χειροποίητου ελβετικού ρολογιού σε πανωλεθρίαμβο.

Στον «έντιμο συμβιβασμό» που τα χωράει όλα, εμάς και αυτούς και μαζί τα τρία κακά της μοίρας μας. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Και με την Ολυμπία κερασάκι στη τούρτα.

The Western Greece Collection!

Κάτω από αροχλάδες, γέφυρες και ιστορικά ερείπια δημιουργήσαμε μια θερμή ατμόσφαιρα που εξουδετέρωσε τη λήθη και τη θλίψη και ενταφίασε τα όνειρα. Που για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν θερινής νυκτός. Θαμπή, θλιμμένη, θολή και αδρανής η δικής μας συνεισφορά στα δρώμενα. Φυλάγαμε τσίλιες στις ραχούλες μα τελικά μας έπιασαν στον ύπνο.

Κρατούσαμε το περίστροφο ανά χείρας μα αποδείχτηκε άσφαιρο. Μας πήραν και τα σώβρακα μας άφησαν όμως φύλλο συκής να’ χουμε να πορευόμαστε. Μονίμως ανιστόρητοι παρότι η ιστορία αναδεικνύεται συνεχώς παρούσα.

Και για του λόγου το αληθές θα σας αναφέρω περιστατικό που συνέβη όταν πρόσφατα συμμετείχαμε στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στη Λιθουανία, ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που για πρώτη φορά έβαλε στο χάρτη του την Ολυμπία και την Ήλιδα.

Κατά την παρουσίαση του δημάρχου Ολυμπίας Θύμιου Κοτζιά σηκώθηκε κατασυγκινημένος ο εκπρόσωπος της Κορέας, μια παγκόσμια αναγνωρισμένη προσωπικότητα στο χώρο του αθλητισμού, και υποκλινόμενος του φίλησε σχεδόν το χέρι καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους. Αποτίωντας φόρο τιμής σ’ αυτό που εκπροσωπούσε.

Αυτό που εμείς άβουλοι και μοιραίοι αδυνατούμε να αντιληφθούμε την αξία του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος