FOLLOW US: facebook twitter

Τον τιμώρησε ο «νόμος» του ποδοσφαίρου

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

enipeas

Χειμαδιό-Ενιπέας  1-1

Στο Χειμαδιό ο Ενιπέας άφησε έναν πολύτιμο βαθμό, πέφτοντας θύμα του άγραφου ποδοσφαιρικού νόμου που λέει πως όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες, στο τέλος θα το πληρώσεις. Η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου ήταν άστοχη στις πολλές φάσεις που δημιούργησε και ο Κεραυνός σαφώς πιο ουσιαστικός.

Στο 2΄ σε κεφαλιά του Σταματελάτου η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ενιπέα, αλλά ο διαιτητής Στρακόπουλος και ο βοηθός, δεν συνηγόρησαν σε αυτό. Στο 20΄ ο Κωτσάκης είχε κεφαλιά ελάχιστα άουτ και στο 22΄ έγινε το 0-1 με πλασέ του Μπακάλη.

Ο Κεραυνός ισοφάρισε στο 55΄ με τον πρώην τερματοφύλακα του Ενιπέα, Γιώργο Λαμπρόπουλο, ο οποίος μετά από δυνατό βολέ του γκολκίπερ Μ. Στροφύλλα πρόλαβε τον Κατελούζο και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια, οι πράσινοι πίεσαν αφόρητα για να πετύχουν το νικητήριο γκολ και τα σουτ του Τριανταφύλλη και του Μπακάλη πέρασαν άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Κωτσάκη στο 80΄.

Ενιπέας: Κατελούζος, Γαλανόπουλος, Λιαμπότης, Δ. Τσίγκρηλας, Οικονομίδης (46΄ Πετρόπουλος), Μπιλάι, Σταματελάτος, Κωτσάκης, Τριανταφύλλης, Παπαγεωργίου, Μπακάλης.

Χειμαδιό: Στροφύλλας,  Ν.Μπουλούμπασης, Μαργαρώνης, Τσίκληρας, Γιάνναρος, Αργυρίου, Λαμπρόπουλος (90΄ Μικελόπουλος), Θ. Μπάλλας (70΄ Β. Μπάλλας), Αγγελακόπουλος, Αγριδιώτης, Θ. Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος