FOLLOW US: facebook twitter

Τον καταπλάκωσε ο μαντρότοιχος

Ημερομηνία: 20-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τραγικός θάνατος για 69χρονο στην Ξυλοκέρα μπροστά στα μάτια των δικών του

Δεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Οι εργασίες που επιχείρησε να κάνει ένας 69χρονος στο μαντρότοιχο της αυλής του σπιτιού του, απέβησαν μοιραίες για τον ίδιο. Καταπλακώθηκε και έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ξυλοκέρα του δήμου Πύργου και βύθισε στο πένθος όλο το χωριό…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κακό έγινε λίγο πριν από τις δέκα το πρωί. Ο 69χρονος Σπύρος Γκάντζος του Κωνσταντίνου, εκτελούσε εργασίες για την κατεδάφιση μιας μάντρας με τσιμέντο και τσιμεντόπλιθες. Σε μια από τις κινήσεις που έκανε, βρέθηκε από την εξωτερική πλευρά της μάντρας σύμφωνα με μαρτυρίες, για να μαζέψει κάποια υπολείμματα. Τότε υποχώρησε όλος ο μαντρότοιχος και τον καταπλάκωσε, πιέζοντας το κεφάλι του ανάμεσα σε δύο τοίχους. Έντρομοι οι δικοί του μαζί με περίοικους προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν. Παράλληλα κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Το ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι και περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν το θάνατό του συνέπεια των σοβαρότατων τραυμάτων του.

Ο Σπύρος Γκάντζος ήταν πατέρας δύο γιων και μιας κόρης, ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην τοπική κοινωνία. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Ξυλοκέρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος