FOLLOW US: facebook twitter

Τμήμα ΔΟΕΠ&ΤΜ ΤΕΙ Πύργου – Ξεπέρασε τους 1200 ενεργούς φοιτητές!

Ημερομηνία: 05-10-2016 | Συντάκτης:

tei_pyrgou

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνονται οι εγγραφές

Περισσότεροι από 1200 φοιτητές, φοιτούν πλέον στο τμήμα Διοίκησης Οικονομίας, Επικοινωνίας, Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων του παραρτήματος ΤΕΙ Πύργου καθώς φέτος ο αριθμός των νέων σπουδαστών που εγγράφηκε ξεπερνά τους 200.

Η διαδικασία των εγγραφών, παρά τις όποιες δυσκολίες, κύλησε χωρίς προβλήματα καθώς ο μοναδικός Διοικητικός Υπάλληλος της Γραμματείας, κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σπουδαστών και γονέων, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο και τα μέσα που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Η πολυπόθητη ενίσχυση του προσωπικού της Γραμματείας, όπως είχε δεσμευθεί η Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί, παρόλα αυτά, με καλή διάθεση και προσπάθεια ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια. Σε αυτό, σημαντική ήταν η συμβολή και της προέδρου του τμήματος ΔΟΕΠ ΤΜ κ. Αναστασίας Ζαφειροπούλου η οποία δέχτηκε δεκάδες γονείς και νέους σπουδαστές στο γραφείο της, απάντησε στα ερωτήματα και τις απορίες τους ενώ συζήτησε και τις προοπτικές του τμήματος.

tei-zafeiropoulou

«Με ικανοποίηση δέχτηκα το ενδιαφέρον γονέων και σπουδαστών για το τμήμα που επέλεξαν να φοιτήσουν καθώς έχει γίνει πλέον αντιληπτό σε όλους, ότι ο ακρογωνιαίος λίθος της οικονομίας, τόσο στην Ηλεία όσο και στην Ελλάδα γενικότερα, είναι ο τουρισμός συνδυασμένος με τον πολιτισμό. Η διαδικασία των εγγραφών είχε καλή ροή, κάτι που οφείλεται στο ότι οι εγγραφές είναι ηλεκτρονικές πλέον, αλλά και στο ότι η γραμματεία έχει οργανωθεί και αξιοποιεί άριστα την τεχνολογία για να εξυπηρετεί τους φοιτητές. Προβλήματα παλαιότερων ετών, πλέον δεν υφίστανται».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος