FOLLOW US: facebook twitter

Τιμάται σήμερα στην Καλαμάτα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Στην τελετή θα παραστεί και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός

Ημερομηνία: 19-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ              ΚΑΛΑΜΑΤΑ 13-9-2017

Προς

Τον Σεβασμιώτατον

Μητροπολίτην Ηλείας

Κύριον Γ ε ρ μ α ν ό ν

Εις ΠΥΡΓΟΝ

Σεβασμιώτατε Άγιε Γέρον,

Κατά την συνέλευσιν του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχειρίσεως Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου εν Καλαμάτα, απεφασίσθη ομοφώνως υπό των μελών του Τμήματος η απονομή του τίτλου του Επιτίμου Διαδάκτορος του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχειρίσεως Πολιτισμικών Αγαθών του ανωτέρω Πανεπιστημίου, εις τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Κύριον Ι ε ρ ώ ν υ μ ο ν.

Όθεν, την 19ην του μηνός Οκτωβρίου ε.ε. και ώραν 7.30 μ.μ. εις το Κεντρικόν αμφιθέταρον της εν Καλαμάτα Σχολής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου “Νικόλαος Πολίτης”, θα πραγματοποιηθή η τελετή της Επιτιμοποιήσεως του Μακαριωτάτου, εις την οποίαν μετά πολλής χαράς και ιδιαζούσης τιμής προσκαλούμεν Υμάς ίνα παρευρεθήτε και τιμήσετε δια της παρουσίας Σας τον διακεκριμένο Προκαθήμενον της καθ’ Ελλάδα Εκκλησίας.

 

Βαθυσεβάστως

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος