FOLLOW US: facebook twitter

Την Δευτέρα η συνάντηση με δημάρχους και ΦΟΔΣΑ για τη διαχείριση απορριμμάτων

Ημερομηνία: 15-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλήτων στη Δυτική Ελλάδα και η χρηματοδότηση έργων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Δυτικής Ελλάδας 2014 – 2020, θα αποτελέσουν αντικείμενο τεχνικής συνάντησης  που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.30 το πρωϊ,  στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με πρόσκληση που έχει απευθύνει σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας και τους Συνδέσμους Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ανοίγει τη συζήτηση  για τις αναγκαίες υποδομές διαχείρισης αποβλήτων, δεδομένου ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα πρόκειται να ενεργοποιηθούν  προσκλήσεις  από το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας, τα οποία θα κατευθυνθούν σε  έργα διαχείρισης απορριμμάτων.

Η πορεία υλοποίησης του ΠΕΣΔΑ και η χρηματοδότηση έργων στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας

Η πορεία υλοποίησης του ΠΕΣΔΑ και η χρηματοδότηση έργων και δράσεων από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας ΕΣΠΑ 2014-2020, θα απασχολήσουν και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Τον σχεδιασμό θα αναπτύξει με εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας  κατά τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα (Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018) και ώρα 15.00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος