FOLLOW US: facebook twitter

Τεστ ΠΑΠ για 150 γυναίκες: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος προληπτικών εξετάσεων

Ημερομηνία: 28-04-2017 | Συντάκτης:

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με  την εξέταση περισσοτέρων από 150 γυναικών ο Α΄ κύκλος προληπτικών εξετάσεων – Τεστ  Παπανικολάου που υλοποίησε το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Μαιευτικών Υπηρεσιών  Νομού Ηλείας σε  συνεργασία με τις  Υπηρεσίες  Πρόνοιας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας .

Την Πέμπτη 27 Απριλίου οι μαίες Λιακοπούλου Ελένη, Μυλωνά Νίκη και η Συντονίστρια του Προγράμματος Χαριτίνη Θεοφιλοπούλου με την συνεργασία των υπαλλήλων της υπηρεσίας  του δήμου Χαράς Τσιαούσης και Ελένης Τσάτσου εξέτασαν τις τελευταίες 25 δημότισσες που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Εκ μέρους του Δήμου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος  ευχαρίστησε  το  Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Μαιευτικών Υπηρεσιών  Νομού Ηλείας για τη συνεργασία αυτή.

Όπως επισήμανε ο κ Γιαννακόπουλος  η συγκεκριμένη δράση αλλά και οι επόμενες που έχουν προγραμματιστεί από τον δήμο δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε σ’ όλες τις γυναίκες του Δήμου  μας δωρεάν εξετάσεις για Τεστ Παπανικολάου αλλά και  Μαστογραφία.

«Θεωρούμε ότι η προσφορά αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία σε μια εξαιρετικά δύσκολη  περίοδο.

Καλούμε τις γυναίκες της πόλης μας να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα αυτή για εξετάσεις που μπορεί να προλάβουν σοβαρά προβλήματα υγείας δηλώνοντας συμμετοχή τόσο για την εξέταση Τεστ Παπανικολάου, για τον επόμενο κύκλο εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν με επόμενες ανακοινώσεις,  όσο και για το πρόγραμμα εξέτασης μαστογραφίας που θα υλοποιηθεί τον μήνα Ιούνιο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος