FOLLOW US: facebook twitter

Τελευταίο κάλεσμα για συμμετοχές στην 16η Camera Zizanio

Ημερομηνία: 11-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

camerza-zizanio-kalesma

Μόνο μια βδομάδα απέμεινε για να δηλώσετε συμμετοχή στην 16η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής δημιουργίαςCamera Zizanio! Μη χάστε την ευκαιρία.

Η 16η Camera Zizanio θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο Ηλείας παράλληλα με το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους από τις 3 ως τις 10 Δεκεμβρίου 2016.

Να θυμίσουμε ότι Camera Zizanio γίνονται δεκτές ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, ανιμέσιον ή πειραματικές που έχουν δημιουργηθεί από παιδιά και νέους έως 20 ετών.

Όσοι δημιουργοί επιλεγούν για τα διαγωνιστικά τμήματα θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προσκληθούν στο Φεστιβάλ και να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή μαζί με πολλούς νέους από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προβολές των επαγγελματικών ταινιών του Φεστιβάλ Ολυμπίας, να συναντήσουν σημαντικούς έλληνες και ξένους δημιουργούς του κινηματογράφου, να συμμετάσχουν σε κινηματογραφικά εργαστήρια και σεμινάρια, μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και άλλες εκδηλώσεις.

Για το ελληνικό τμήμα αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2016. Υποβάλετε ηλεκτρονικά τις αιτήσεις σας, αφού διαβάσετε τους κανονισμούς: ·

Για το Ελληνικό Τμήμα ΕΔΩ https://camerazizanio.net/greek/201… · Το Διεθνές και Ευρωπαϊκό ΕΔΩ https://camerazizanio.net/greek/201…

Περισσότερες πληροφορίες για την Camera Zizanio στην ιστοσελίδα  http://camerazizanio.net/

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Camera Zizanio στο camerazizanio@gmail.com , τηλ. 00302108664470


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος