FOLLOW US: facebook twitter

Τελετή βράβευσης των εθελοντών του 4ου Μαραθωνίου Ολυμπίας στον Πύργο: Ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2019

Ημερομηνία: 01-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Τους Εθελοντικούς Συλλόγους του 4ου Μαραθωνίου Ολυμπίας, βράβευσε την Τετάρτη το απόγευμα στο συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας, το σωματείο «Μαραθώνιος Ολυμπίας» στην εκδήλωση που δημιουργήθηκε προς τιμήν όλων των εθελοντών που για την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή τους στην φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή αθλητών και δρομέων όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από διάφορες χώρες του κόσμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν αντιπρόσωποι όλων των εθελοντικών σωματείων που στήριξαν τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα Συμμετοχής Εθελοντή.

Η προχθεσινή βραδιά περιελάμβανε ακόμα προβολή βίντεο με τα σημαντικότερα σημεία της όλης διοργάνωσης και τις ξεχωριστές στιγμές που έζησαν όλοι από κοντά, διοργανωτές, δρομείς και εθελοντές, ενώ πέρα από τις βραβεύσεις ο αναπληρωτής πρόεδρος του Παν/μίου Πελοποννήσου Τάκης Δ. Αλεξόπουλος μίλησε με θέμα «Προοπτικές ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στην Π.Ε Ηλείας». Μάλιστα τόνισε ότι ο τόπος αυτός που διαθέτει  ως συγκριτικά πλεονεκτήματα δύο πολύ σημαντικά μνημεία Πολιτισμού όπως την Ολυμπία και την Ήλιδα, τον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και την διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων συνδεδεμένα απόλυτα με τον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό, έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης που οφείλουν οι τοπικοί φορείς και οι τοπικές κοινωνίες να αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο, καθώς έχουν γίνει ήδη σημαντικά βήματα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων-   κάποιοι εξ αυτών απηύθυναν και χαιρετισμούς-  ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γ.Γ εωργιόπουλος, ο αντιπεριφεειάρχης Αγρ. Ανάπτυξης ο πρόεδρος του Σωματείου Μαραθώνιος Ολυμπίας Δημήτρης Κωσταριάς , ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού της Ολυμπίας Αντώνης  Χρυσανθόπουλος, ο αντιπρόεδρος Μαραθωνίου Ολυμπίας και Γ.Γ. Δήμου Ήλιδας, Λυκούργος Πολυχρονόπουλος, η γραμματέας σου Σωματείου Μαγδαληνή Χριστοδουλοπούλου, η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Αρχ. Ολυμπίας Ρόη Αντωνοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ολυμπίας Νίκος Μαρούντας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σαψάλης κ.α

Τα μέλη του Σωματείου Μαραθώνιος Ολυμπίας, κάλεσαν τους εθελοντές να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον 5ο Μαραθώνιο, για την διοργάνωση του οποίου ξεκινούν από τώρα οι προετοιμασίες, έτσι ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Επίσης τονίστηκε πόσο σημαντική τομή ήταν η απονομή των βραβείων μπροστά από το αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας, πρόταση των διοργανωτών που αποδέχθηκε το ΚΑΣ και έχει όχι μόνο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος