FOLLOW US: facebook twitter

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο 6ο Δημ. Σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 13-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Επιτυχημένο το bazaar μαθητών και γονέων

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκαν οι μαθητές του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου, μαζί με τους γονείς τους. Τι κι αν την εβδομάδα που πέρασε το σχολείο παρέμεινε κλειστό λόγω επισκευών, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε κανονικά και με απόλυτη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακούγονταν από τα ηχεία, ενώ η αίθουσα που φιλοξενεί τους μαθητές του ολοήμερου, είχε μετατραπεί σε έναν εκθεσιακό χώρο, όπου οι δημιουργίες και οι κόποι των μελών του συλλόγου αλλά και πολλών εθελοντών, γονέων και μαθητών παρουσιάστηκαν στο κοινό.

Το bazaar περιλάμβανε από περίτεχνα διακοσμημένα μπουκάλια με σπιτικό πετιμέζι έως χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιδικά βιβλία, αλλά και παιχνίδια.

Η πρόεδρος Νικολέτα Βλαχοπούλου, ο α΄ αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, η β’ αντιπρόεδρος Μαρία Ραυτοπούλου η Γεν. Γραμματέας Διονυσία Κατελούζου, καθώς και άλλα μέλη του συλλόγου ήταν παρόντες και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν αλλά και να καμαρώσουν για την επιτυχία των προσπαθειών τους.

Η Μαρία Κυριακοπούλου μεταμόρφωσε τα προσωπάκια των μαθητών και όχι μόνο, με face painting, ενώ στον προαύλιο χώρο του σχολείου η Μαρία Πίτα με τον Κώστα Σκίπη από την ακαδημία καλαθοσφαίρισης «Τιτάνες» μάθαιναν τα μυστικά του μπάσκετ στα παιδιά.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η Αθηνά Μπίνη, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε και Zumba για να κινηθούν όλοι στο ρυθμό της.

Η μυρωδιά από τους ζεστούς λουκουμάδες σε παρέσυρε προς την πλευρά της αυλής που οι ζαχαροπλάστες από τις σχολές Σμαρνάκη σέρβιραν σε μικρούς και μεγάλους τα λαχταριστά γλυκίσματα που μόλις είχαν ετοιμάσει.

Η Γεν. Γραμματέας Διονυσία Κατελούζου ευχαρίστησε θερμά όλους τους γονείς και τα παιδιά που βοήθησαν για να υπάρξει αυτό το ωραίο αποτέλεσμα, αλλά και τους καταστηματάρχες της πόλης του Πύργου για την στήριξή τους στην λαχειοφόρο αγορά. Τέλος συμπλήρωσε ότι η διεύθυνση του σχολείου ήταν αρωγός όλης αυτής της προσπάθειας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος