FOLLOW US: facebook twitter

Τα «φαντάσματα» μετακομίζουν από την Γαστούνη στον Πύργο!

Ημερομηνία: 22-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

fantasmatafantasmata-parastasi4

Δύο παραστάσεις στο 1ο Γυμνάσιο από την Ομάδα Τέχνης των heteronymous 26 και 27 Νοεμβρίου

Την εξαιρετική και ατμοσφαιρική θεατρική παράσταση «Αχ αυτά τα φαντάσματα» της Ομάδας Τέχνης Εθελοντισμού και Πολιτισμού «heterronymous» του Eduardo de filippo σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κοντούλη, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το θεατρόφιλο κοινό του Πύργου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η παράσταση θα παιχτεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Πύργου στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 9 το βράδυ με γενική είσοδο 5 ευρώ.

fantasmata-parastasi2

Έτσι, τα «φαντάσματα» που έκλεψαν τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν στην Γαστούνη, μετακομίζουν για ένα διήμερο στον Πύργο και οι φίλοι του θεάτρου σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν την παράσταση.

fantasmata5

Εξαίρετες ερμηνείες, σκηνικά, φωτισμός, μακιγιάζ και κοστούμια, όλα καλοδουλεμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια μέσα από την συλλογική δουλειά της Ομάδας, συνθέτουν μια παράσταση υψηλών απαιτήσεων που θα μας κάνει να γελάσουμε, να περάσουμε απίστευτα αλλά και να προβληματιστούμε.

fantasmata-parastasi1

Το έργο μας μεταφέρει στη Νάπολη, σε ένα σπίτι μεγάλο και γερασμένο, όπου άνθρωποι και φαντάσματα μοιράζονται τις μέρες και τις νύχτες τους, κυρίως τις νύχτες. Ψυχές αγαθές αλλά και καταραμένες, πλάσματα τίμια αλλά και κομπιναδόροι συνθέτουν ένα παζλ απόλυτου σουρεαλισμού σε μία από τις διασημότερες κωμωδίες του ιταλικού θεάτρου. Εκεί συμβαίνουν απίστευτες καταστάσεις και είμαστε έτοιμοι να τις απολαύσουμε…

fantasmata-parastasi3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος