FOLLOW US: facebook twitter

Τα ρέστα του ο Αστέρας

Ημερομηνία: 03-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Έδωσε τα ρέστα του ο Αστέρας προχτές, εσχάτη ώρα των μεταγραφών. Απέκτησε τον Ιβοριανό Αντρέ Ζόρο, έναν έμπειρο μεσοαμυντικό, ώστε να θωρακίσει το κέντρο και να ξεκινήσει νέα αντεπίθεση, μετά από άτυχα αποτελέσματα. Το παιχνίδι με τη δυνατή ΑΕ Ερμιονίδας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να νικήσει η ομάδα και να εδραιωθεί στο μέσον της βαθμολογίας.

*Η 15η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο δεν είχε πολλές εκπλήξεις. Δεν είχε καν εκπλήξεις. Το διπλό του Ζευγολατιού στη Μεγαλόπολη, ήταν η μοναδική εκτός έδρας νίκη, μια ανάσα για τους Κορίνθιους, οι οποίοι τελευταία τραμπαλίζονταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έχει αλλάξει τρεις προπονητές. Έκανε ρεσάλτο με Κορίνθιο προπονητή, τον Κολλιάκο. Εκεί επέστρεψε από τον  Αστέρα ο Κλαδάκης, που είχε φύγει με το Μιχάλη Βλάχο. Πήρε ακόμα πέντε παίκτες από ομάδες της Κορινθίας και πάει για να σωθεί.

*Νομίζουμε πως έχει κλείσει η άνοδος, με την Παναχαϊκή να διατηρεί την πρωτοπορία με 8 βαθμούς διαφορά. Τέτοια διαφορά δεν έχει άλλος πρωτοπόρος στους υπόλοιπους ομίλους.

* Η ήττα από το Ζευγολατιό έφερε αλλαγή προπονητή και στη Μεγαλόπολη. Μετά από δύο χρόνια παραιτήθηκε ο Τριπολιτσιώτης Βασίλης Κούβαλης, αλλά δεν ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του.

*Παίκτες πήρε και η Αχαϊκή. Ο ένας είναι ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος από την Αχαϊκή. Ο άλλος ο Μακρής που τον άφησε ο Τσικλητήρας. Κόσμος πάει κι έρχεται. Όλοι τρέχουν να προλάβουν. Μιλάμε δε για εύκολο πρωτάθλημα, αφού υποβιβάζεται μία και μόνον ομάδα. Όμως, ακόμα και ο Παναργειακός διατηρεί ελπίδες σωτηρίας!

Πρωταθλήτριες Αχαΐα, Μεσσηνία

Έπεσε ην αυλαία του φετινού ενωσιακού πρωταθλήματος Νέων, Παίδων. Η Αχαΐα πρώτη στους Νέους και προχωρεί στους «8». Το ίδιο και η Μεσσηνία στους Παίδες. Η Ηλεία για μια ακόμη χρονιά, την πολλοστή, έμεινε μετεξεταστέα. Όμως ποιος τα κοιτάζει αυτά!

Οι πρωτιές στις Ενωσιακές εκλογές

Ο νικητής των εκλογών της Ένωσης, Άρης Κουλούρης, όντας επικεφαλής, τιμήθηκε με 62 σταυρούς προτίμησης, όσους δεν πήρε κανένας άλλος. Πολύ κοντά του με 61 χαρτιά, οι Νικολακόπουλος, Παρασκευόπουλος, Προκόπος, Τσουραπάς. Ουραγός με 55 ο Χρήστος Δημόπουλος ή «Φονιάς» και δεν καταλάβαμε το γιατί.

*Πολύ ψηλά με 60 η κα Βίκυ Δημητρακοπούλου στους αναπληρωματικούς. Οι υπόλοιποι έπεσαν χαμηλά, με τον Σπύρο Αγραπίδη να επικρατεί με 43 ψήφους.

*Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων (ο Θεός να την κάνει παρουσίαση) είπαν: «Στην Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφια είναι και μια γυναίκα. Η κα Μαρία Γεωργοπούλου. Να την τιμήσετε με την ψήφο σας». Ποια ψήφο βρε άσχετε, αφού τρεις ήταν οι υποψήφιοι, υποχρεωτικοί οι τρεις σταυροί! Για του λόγου το αληθές, πήραν από 62 σταυρούς και οι τρεις: ο παλιός Ανδρέας Ασημακόπουλος, ο δάσκαλος από το Επιτάλιο, Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος και η ως άνω κυρία.

*Στα αναπληρωματικά μέλη «καθάρισε» ο Πανάγος Γιαννακόπουλος με 49 χαρτιά! Από το Επιτάλιο κι αυτός.

Πρωτοφανής ταλαιπωρία

Πρωτοφανής η ταλαιπωρία των δημοσιογράφων κατά την εκλογική συνέλευση της ΕΠΣ, εξαιτίας της Εφορευτικής Επιτροπής, με πρόεδρο το νομικό κ. Νίκο Χηνόπουλο. Εν πρώτοις, πριν καν ψηφίσουν οι αντιπρόσωποι καθόρισαν και οι τρεις τους, ως ώρα λήξης της ψηφοφορίας την 18.30. Όμως από τις 5μ.μ. είχαν ψηφίσει οι παρευρισκόμενοι 68 αντιπρόσωποι κι έμειναν τέσσερις ακόμα να ψηφίσουν (Αίας, Απόλλων Γαστούνης, Δόξα Ν.Μ. και Ξενοφών). Ήταν φανερό ότι οι παραπάνω δεν επρόκειτο να έρθουν και τους περίμεναν αδίκως ως τις 18.30, όταν και έκλεισε η κάλπη.

Κεκλεισμένων των θυρών

Όταν έκλεισε η κάλπη με εντολή του κ. Χηνόπουλου και φυσικά των άλλων μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η καταμέτρηση των ψήφων να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και με μόνον τα μέλη της Εφορευτικής! Αυτό ουδέποτε έχει γίνει στο παρελθόν. Πάντοτε στην καταμέτρηση βρίσκονταν εκπρόσωποι των παρατάξεων. Έτσι έγιναν οι εκλογές το 2005, το 2009 και το 2013, με άψογο τρόπο και χωρίς τερτίπια. Αυτή τη φορά, ο κ. Χηνόπουλος πήρε λάθος απόφαση και εκτέθηκε, γιατί ο κάθε αδαής έβαλε διάφορα με το νου του. Αφήστε που έβγαλε αποτελέσματα μετά δυόμιση ώρες!

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος