FOLLOW US: facebook twitter

Τα πινέλα παίρνουν… «φωτιά»!: Ξεκίνησαν τα μαθήματα ζωγραφικής με την ομάδα ενηλίκων της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης

Ημερομηνία: 17-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Με… πιρούνια και το γνωστό τσιμπούσι για την έναρξη της σεζόν και βεβαίως με τα πινέλα και τα καβαλέτα τους,  ξεκίνησε για την φετινή χρονιά  2017-2018  τα μαθήματα ζωγραφικής, η ομάδα ενηλίκων του Σωματείου Παπαχριστοπουλειος βιβλιοθήκη Αμαλιάδας. Μάλιστα την πρώτη τους συνάντηση που συνοδεύτηκε με εκλεκτά εδέσματα, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ήλιδας Χ. Χριστοδουλόπουλος και η πρόεδρος του Σωματείου της Παπαχριστοπούλειου Ελένη Σκάβδη.

Για 9η συνεχή χρονιά, μαζί με τον δάσκαλό τους, τον ζωγράφο Κρίστο Χάσα, συνεχίζουν την εικαστική τους παράδοση, με παρουσία των παλιών και νέων μελών της ομάδας. Όωπς ανέφερε εικαστικός  Κρίστο Χάσα «προχωρούμε και φέτος με  την στήριξη και την παρουσία του δήμαρχου μας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και την νέα πρόεδρο του Σωματείου Παπαχριστοπουλειος βιβλιοθήκης Αμαλιάδας  κ. Ελενη Σκαβδη και την κ.Πουλχερια Γεωργιοπουλου, μέλος του Σωματείου μας.

Τα έργα μας σιγά- αρχίζουν να παίρνουν την πρώτη τους μορφή και ελπίζουμε και φέτος να έχουμε καλές δραστηριότητες και να δώσουμε το πάρων μας, χρώμα και ζωή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας και στον νομό μας, αλλά  και εκτός νομού.» Όπως κάθε χρόνο, τα μαθήματα ενηλίκων θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο,  18:00 με 21:00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος