FOLLOW US: facebook twitter

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Βαρθολομιού με ύμνους και τραγούδια, έκοψαν την πίτα τους

Ημερομηνία: 15-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

kapi-vartholomio-pita4

Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Βαρθολομιού, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου της περιοχής, με το Σύλλογο Ιεροψαλτών Ν. Ηλείας να απαγγέλει διάφορους εκκλησιαστικούς χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού με τις νότες τους, χάρισαν ένα ημίωρο από τραγούδια της πατρίδας μας.

kapi-vartholomio-pita6

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Βαρθολομιού κ. Κωνσταντίνος Λυκογιάννης, χαιρετώντας και ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους. Τόσο ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Ν. Ηλείας όσο και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή π. Γεώργιου Αναγνωστόπουλου, έκλεψαν την παράσταση όπως φυσικά και τα χειροκροτήματα.

kapi-vartholomio-pita2

Να σημειώσουμε ότι με την παρουσία τους τίμησαν την κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Βαρθολομιού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης  π. Φιλάρετος Σπανόπουλος και ο Ιερός Κλήρος της περιοχής.

kapi-vartholomio-pita5

Επίσης ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξιος Καστρινός, ο Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας κ.κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος και Νικόλαος Παναγιωτακόπουλος.

Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Σπυρίδων Βασιλείου και Νικόλαος Μαφρέδας, εκπρόσωποι του Διοικητή της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βαρθολομιού κ. Λεωνίδας Μαρίνος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάχου κ. Γρηγόρης Τσεκουράς και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Πηνειού κ. Παναγιώτης Θανόπουλος.

Τέλος το Συμβούλιο του ΚΑΠΗ ευχαριστεί την Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Γαστούνης κ. Ελένη Γιαννακοπούλου καθώς και τα μέλη αυτού. Θερμές ευχαριστίες και σε όλους όσους βοήθησαν παντοιοτρόπως για την εκδήλωση αυτή όπως τις κυρίες Μαρία Μακρυδήμα και Ιφιγένεια Μανιακούρα, φαρμακοποιούς Βαρθολομιού, για τις πίτες τους και τα καταστήματα για τα διάφορα δώρα που μας προσέφεραν.

kapi-vartholomio-pita1

Ακόμα το τουριστικό γραφείο ΣΟΥΛΗΣ TRAVEL και τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας. Και τέλος, ευχαριστούν από καρδιάς τα μέλη του ΚΑΠΗ και όλη την κοινωνία του Δήμου Πηνειού για τη συμμετοχή τους.

kapi-vartholomio-pita3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος