FOLLOW US: facebook twitter

Τα «ευχαριστώ» του Ηλία Φωτόπουλου

Ημερομηνία: 23-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλίας Φωτόπουλος με προσωπική δήλωση στη σελίδα του στο facebook, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο του ΠΑΟ Βάρδας και τους αντίπαλους προπονητές για τη σχέση που είχε μαζί τους.

Η δήλωση του Φωτόπουλου έχει ως εξής:

«Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Ένα όμορφο και μακρινό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Μετά από τρία πολύ ωραία χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πάγκο του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Τρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες, διακρίσεις αλλά και αποτυχίες (μέσα στο ποδόσφαιρο είναι), σπάζοντας πολλά ρεκόρ (προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στον πάγκο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, προπονητής με την καλύτερη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, 5η θέση την περίοδο 2015-16, 3η θέση 2016-17, προπονητής με τις μεγαλύτερες νίκες και εμφανίσεις στα τρία χρόνια παρουσίας μου).

Ενδεικτικά αναφέρω κάποιες καλές στιγμές, οι οποίες μένουν σαν μια καλή ανάμνηση για όλη τη ζωή μου. Μεγάλες νίκες και εμφανίσεις εκτός έδρας, 1-5 με ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ στο ΑΡΓΟΣ, 1-2 με ΑΙΟΛΙΚΟ στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ, 0-0 με ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ στην ΑΓΥΙΑ, 1-2 με ΑΧΑΙΚΗ στην ΑΧΑΓΙΑ και πολλές άλλες εντός και εκτός έδρας.

Θέλω μέσα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που ήταν στο συμβούλιο του ΠΑΟΒ και τα τρία χρόνια για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τον τρομερό κόσμο μας που ήταν πάντα δίπλα μας και μας βοηθούσε ηθικά και υλικά.

Τους αντιπάλους παράγοντες και συναδέλφους προπονητές που πάντα είχαμε μια σχέση αλληλοσεβασμού. Και αφήνω τελευταίους τους παίκτες που συνεργάστηκα και τα τρία χρόνια και που πολλοί από αυτούς αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ό,τι πέτυχα ή πετύχαμε οφείλεται σε αυτούς. Ήταν μακρά οι καλύτεροι παίκτες που έχω συνεργαστεί. Όλοι τους… Μάγκες σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Δεν θα χαθούμε σίγουρα. Θα διατηρήσουμε τη σχέση που έχουμε αναπτύξει. Ειμί σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχετε το στόχο. Να είστε όλοι καλά.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι φίλος με όλους. Καλή τύχη και καλή συνέχεια…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος