FOLLOW US: facebook twitter

Τίμος Καβακάς: «O Αστέρας δεν θα διαλυθεί»

Ημερομηνία: 17-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Τίμος Καβακάς απάντησε στις φήμες και έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις  

Ο τεχνικός του Αστέρα, Τίμος Καβακάς, κατά τη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στον αγώνα με τους Αχαιούς και έστειλε μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι ο Αστέρας σε λίγο καιρό θα έχει προβλήματα. «Θέλω να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη συμπαράστασή του και θέλω να τον καλέσω στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που δίνουμε.

Σήμερα είχαμε τον περισσότερο κόσμο και την άλλη Κυριακή ελπίζω να είναι ακόμα περισσότερος. Αυτό προσπαθεί η ομάδα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα για να παίξει καλό ποδόσφαιρο, χρειάζεται και καλό γήπεδο. Εμείς αυτή τη στιγμή, εκτός από ένα πολύ καλό και άξιο αντίπαλο, μια ομάδα σκληρή και πειθαρχημένη που όποιος την υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα, είχαμε και έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ανέφερε αρχικά ο Θεσσαλονικιός προπονητής.

«1-0 αντί 5-1»

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Η ομάδα μου έκανε για εβδομήντα πέντε λεπτά ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχε ρυθμό. Βρήκαμε όμως απέναντί μας έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα. Το παιχνίδι ήταν Αστέρας-Θωμάς. Το παιχνίδι αντί για να έρθει 5-1, ήρθε 1-0. Αυτά τα παιχνίδια όταν τα ξεκλειδώνεις γρήγορα δεν έχεις πρόβλημα. Όμως δεν έγινε. Αλλάξαμε την τακτική μας, αλλάξαμε πρόσωπα.

Και στο τέλος νικήσαμε με το πέναλτι που ο συνάδελφός μου, τον οποίο εκτιμώ, χαρακτήρισε ανύπαρκτο. Για μένα όμως ήταν καθαρό. Όταν υπάρχει τράβηγμα, υπάρχει και πέναλτι. Δεν έχει σημασία αν είναι λίγο ή αν είναι πολύ. Όταν δέχεσαι ένα γκολ στο 92΄, καταλαβαίνω την πίκρα του συναδέλφου μου. Ο διαιτητής όμως ήταν εξαιρετικός και για τις δυο ομάδες. Θα ξαναπώ μπράβο στον τερματοφύλακα που έχουν στον Διαγόρα.

Ειδικά οι τρεις επεμβάσεις ήταν υψηλού επιπέδου. Απειληθήκαμε μια φορά στο πρώτο μέρος, αλλά ήμασταν μια ομάδα κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι, με παιχνίδι υπομονής, από τα άκρα, με το μόνο που της έλλειπε να είναι το γκολ. Μπράβο στα παιδιά για την υπομονή που είχαν, για τα κουράγια που είχαν. Κερδίσαμε, κάναμε 3Χ3, μέσα από νίκες μπορούμε να διορθώσουμε λάθη και αδυναμίες μας.

Μπράβο στη διοίκηση που είναι κοντά μας. Αυτοί που γράφουν και θεωρούν ότι ο Αστέρας θα διαλυθεί είτε πριν είτε μετά τον Δεκέμβριο, είναι οικτρά γελασμένοι. Ο Αστέρας έχει χτίσει και σε επίπεδο φιλοξενίας και εγκαταστάσεων, με έναν ισχυρό παράγοντα ο οποίος βάζει χρήματα και δεν θα αφήσει αυτό που έχει ξεκινήσει. Το μήνυμα ας το πάρουν αυτοί που πρέπει να το πάρουν και ας κοιτάξουν τις ομάδες τους, αφήνοντας την Αμαλιάδα στην ησυχία της».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος