FOLLOW US: facebook twitter

Τίμησαν τα νιάτα της Ν. Φιγαλείας: Μαθητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο

Ημερομηνία: 23-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Τους μαθητές του ΓΕΛ Νέας Φιγαλείας που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους, τίμησε ο δήμος Ζαχάρως. Στο απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε μια λιτή εκδήλωση τέσσερις μαθητές που απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιους και περιφερειακούς διαγωνισμούς.

Η μαθήτρια Καπλάνη Γεωργία του Γεωργίου τιμήθηκε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην έκθεση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ελληνικής Αντικαπνιστικής Εταιρείας. Οι μαθητές Καπλάνης Κωνσταντίνος του Χρήστου, Μπινιώρης Κωνσταντίνος του Γεωργίου και Τσέλας Άγγελος του Αντωνίου τιμήθηκαν για το πρώτο βραβείο στον Νομό Ηλείας, στο πλαίσιο του διαγωνισμού πειραμάτων Φυσικών επιστημών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ EUSO 2018». Οι τρείς αυτοί μαθητές θα μας εκπροσωπήσουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό στις 27-28 Ιανουάριου στην Αθήνα. Η κάλυψη των εξόδων αυτών θα γίνει από των Δήμο ως μια μικρή έμπρακτη αναγνώριση και βοήθεια των μαθητών και καθηγητών σε αυτή την προσπάθεια.

Η αναπληρώτρια Δημάρχου, αντιδήμαρχος Αθηνά Γαλάνη στην παρουσίαση των παιδιών της εξήρε το εξαιρετικό έργο που γίνεται στο λύκειο της Νέας Φιγαλείας, λέγοντας πως «… αποδεικνύει ότι το επίπεδο των καθηγητών του και των μαθητών του ευρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Η συστηματική δουλειά και η καθοδήγηση των καθηγητών αλλά και η επιμέλεια των μαθητών, μας οδήγησαν στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να βραβεύσουμε τις προσπάθειές τους».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στους καθηγητές Παύλο Αδαμόπουλο και Γιαννίκου Ελένη που οδήγησαν τους μαθητές σε αυτές τις επιτυχίες. Μεταξύ άλλων χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Ζαχάρως κ. Φάμελος, ο Λυκειάρχης κ. Τζανέτος και ο μαθητής Κώστας Καπλάνης.

Ο δήμαρχος Νίκος Φάμελος βράβευσε τον Λυκειάρχη κο Τζανέτο Κωνσταντίνο για τους εκπαιδευτικούς.

Ο πρόεδρος του ΔΣ Ζαχάρως Νίκος Χαραλαμπόπουλος βράβευσε την μαθήτρια Καπλάνη Γεωργία του Γεωργίου. Η Αντιδήμαρχος Αθηνά Γαλάνη βράβευσε τον μαθητή Καπλάνη Κωνσταντίνο του Χρήστου. Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κουκλαμάνης βράβευσε τον μαθητή  Μπινιώρη Κωνσταντίνο του Γεωργίου. Ο πρώην δήμαρχος κ. Πιπιλής βράβευσε τον μαθητή Τσέλα Άγγελο του Αντωνίου. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Δυναμική Πρωτοβουλία Πανταζής Χρονόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ν. Φιγαλείας κ. Βηλαράς, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου κ. Αλεξανδρόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, καθηγητές, γονείς και μαθητές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος