FOLLOW US: facebook twitter

Τέσσερις νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ηλεία

Ημερομηνία: 07-10-2016 | Συντάκτης:

narkotika

Κατασχέθηκε σχεδόν 1,5 κιλό κάνναβης και μια κυνηγετική καραμπίνα

Σε Πύργο, Γαστούνη και Χάβαρι έγιναν νέες συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ηλεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου. Πρόκειται για τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, όπου ισάριθμοι άνδρες, ηλικίας 27, 30, 45 και 43 ετών θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς σε βάρος τους, σχηματίστηκαν δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, ενήργησαν έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών, στις οικίες τριών ημεδαπών όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

– Στην οικία του 27χρονου, στη Γαστούνη Ηλείας βρέθηκαν πέντε νάιλον σακούλες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και τριακόσια δεκαπέντε γραμμάρια κάνναβης.
– Στην οικία του 30χρονου, επίσης στη Γαστούνη, βρέθηκαν τέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά εβδομήντα έξι γραμμάρια κάνναβης καθώς και μία κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα.
– Σε αγροικία του 45χρονου, στο Χάβαρι Αμαλιάδας, βρέθηκε μία σακούλα που περιείχε εξήντα πέντε γραμμάρια κάνναβης.

Παράλληλα, σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, σε οικία 43χρονου ημεδαπού, στον Πύργο Ηλείας, βρήκαν και κατέσχεσαν μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με 3,2 γραμμάρια κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος