FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ. Πανηλειακού «Red Boys»: «Αυτή είναι η μόνη αλήθεια»

Ημερομηνία: 25-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

red-boys

Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού ”RED BOYS”, εξέδωσε πριν λίγες μέρες την παρακάτω ανακοίνωση, για όσα έχουν συμβεί σε κάποια γήπεδα και τους αφορούν. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Να τα πάρουμε από την αρχή με την σειρά και να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους…

1η ΠΡΟΚΛΗΣΗ (μέσα στον Πύργο): Την πρώτη αγωνιστική στο Πύργο με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, ξαφνικά την ώρα του αγώνα κάποιοι από τη Νέα Μανωλάδα άρχισαν τις προκλήσεις και να βρίζουν παίκτες μας. Και στη συνεχεία αφού άκουσαν απλά και μόνο κάποια … “γαλλικά” από μας έκαναν κινήσεις με τα χέρια “ελάτε ελάτε”…δηλαδή μας προκαλούσαν να πάμε προς την θύρα 2 που τους είχε βάλει η διοίκηση μας. Πήγαμε και άρχισαν τα … “εντάξει ρε παιδιά, ένας Νομός είμαστε” και γενικά καλοπιάσματα …

2η ΠΡΟΚΛΗΣΗ (στο Χάβαρι): Ενώ η ομάδα μας πριν τον αγώνα τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Χαρ. Ντάναση που κατάγεται από το Χάβαρι, κάποιοι φίλαθλοι του Χαβαρίου την ώρα του αγώνα χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος άρχισαν πίσω από τον πάγκο του Πανηλειακού να βρίζουν χυδαία παίκτες προπονητή κτλ. και κάποιοι απ’ αυτούς στο ημίχρονο μπήκαν και στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν και να χτυπήσουν παίκτες του Πανηλειακού…

3η ΠΡΟΚΛΗΣΗ (στην Παλιά Μανωλάδα): Με το που φτάσαμε στο γήπεδο κάποιος υπεύθυνος της Παλιάς Μανωλάδας με το που μας είδε, άρχισε να φωνάζει δυνατά και ειρωνικά «εδώ, εδώ τα εισιτήρια», λες και ήταν σε καμιά λαϊκή και πούλαγε πατάτε … Πετάχτηκε κι ένας δικός μας και του είπε κι αυτός ειρωνικά ”δεν πληρώνουμε” και εκεί ξεκίνησαν όλα …

4η ΠΡΟΚΛΗΣΗ (στη Νέα Μανωλάδα): Ενώ φτάσαμε με το πούλμαν και πήραμε τα εισιτήρια από τα δυο παιδιά της διοίκησης της Δόξας (ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ) και μπήκαμε στο χώρο που είχαν για μας πίσω από το τέρμα όρθιοι, τότε άρχισαν οι λεκτικές προκλήσεις από κάποιους που ήταν έξω στο δρόμο και σε κοντινή απόσταση με εμάς και με κάποια μηχανάκια που έκοβαν βόλτες απ’ έξω στο δρόμο, πίσω ακριβώς απ’ το χώρο που είμαστε. Ανταποδώσαμε μόνο λεκτικά στις προκλήσεις και ξαφνικά άρχισαν να έρχονται …ιπτάμενα πορτοκάλια πάνω από τα κεφάλια μας και λογικό ήταν να ανταποδώσουμε. Στη συνέχεια έπεσε προς την πλευρά μας και σε κοντινή απόσταση κάτι που ακούστηκε σαν δυναμίτης. Επόμενο ήταν μετά απ’ αυτή την κατάσταση να βγούμε έξω στο δρόμο και να τους στείλουμε πάλι στη θέση τους. Να πούμε ότι κάποιοι ψευτόμαγκες την ώρα του αγώνα πήγαν στην εξέδρα που ήταν μέλη της Διοίκησης του Πανηλειακου και κάποιες παίκτριες της Γυναικειας ομάδας του Πανηλειακου και έβριζαν (μεγάλη μαγκιά, μπραβο σας).

5η ΠΡΟΚΛΗΣΗ (στο Τραγανό): Όπως και στο πρωτάθλημα έτσι και στο κύπελλο, όταν ο κόσμος του Πανηλειακου κατά την διάρκεια του αγώνα φώναζε “Πανηλειακος, Πανηλειακος” οι φίλαθλοι του Τραγανου άρχιζαν να κράζουν τους φιλάθλους του Πανηλειακου και έκαναν σαν μαϊμούδες και σε κάποια στιγμή δυο απ’ αυτούς την ώρα του αγώνα ήρθαν μπροστά στο κόσμο του Πανηλειακου προκαλώντας και έβριζαν με χυδαία λόγια τον παίκτη της ομάδας μας Γιάννη Σωτηρόπουλο. Και μετά απο λίγο ξεκίνησαν τα επεισόδια όπου τραυματίστηκε επίσημο μέλος της διοίκησης του Πανηλειακου χωρίς να φταίει σε τίποτα.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια! Και αυτά που λένε αυτοί που προκαλούν εκεί κάτω στα πατατοφραουλοχώραφα είναι ψέματα! Και αφού σε μερικούς τους προκαλεί εντύπωση ότι όπου πάνε οι Red Boys προκαλούν επεισόδια να τους πούμε ότι, στην από δω μεριά … απο Γαστούνη προς Πύργο δεν έχει γίνει το παραμικρό! Και όλες οι ομάδες μαζί και οι φίλαθλοι τους σεβάστηκαν και φιλοξένησαν την μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα της Ηλείας, τον Πανηλειακό, τον χειροκρότησαν ”χωρίς κόμπλεξ” και δεν έγινε το παραμικρό! Εσεις κάνατε λες και ήρθε στο χωριό σας καμιά …τουρκική ομάδα.

Πρώτη και τελευταία φορά που καθόμαστε να ασχοληθούμε μαζί σας! Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά με τις παλιές και νέες Μανωλάδες, τα Χαβαρια και τα Τραγανα…Από συγκυρίες ο Πανηλειακος μας είναι εδώ.

Υ.Γ.1:  Όσο γι’ αυτούς που λένε ότι “δεν πληρώνουμε εισιτήριο” να τους πούμε ότι, οι περισσότεροι από μας πληρώνουμε, αλλά να ξέρετε ότι όλοι μας αν θέλουμε πληρώνουμε εισιτήριο γιατί δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώνεις εισιτήριο στο α’ τοπικό. Απλά είναι στον κάθε φίλαθλο αν έχει και αν θέλει να πληρώσει 5 ευρώ σαν ενίσχυση στο σωματείο.

Υ.Γ. 2: Α’ Εθνική να σε ξαναδώ και να τρελαθώ!!!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος