FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ.Α. Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ»: «Δεν θα πραγματοποιηθεί το Τουρνουά 3on3 στην Αγ. Βαρβάρα»

Ημερομηνία: 27-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου “ΟΛΥΜΠΙΟΣ” εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Τουρνουά 3 on 3 «SLAMCITY» στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας και επισυνάπτει μια σειρά πολλών εργασιών,  που υλοποιήθηκαν κατά την τελευταία πενταετία στο Αθλητικό Κέντρο με πρωτοβουλία του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«O Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου “ΟΛΥΜΠΙΟΣ” θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού ότι φέτος δε θα πραγματοποιηθεί το Τουρνουά 3 on 3 ‘SLAMCITY’ στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας, λόγω συγκυριών και υποχρεώσεων των διοργανωτών της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση αυτή ήταν εξ αρχής μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και στηρίχτηκε στη δράση ενεργών πολιτών – εθελοντών, ενώ ταυτόχρονα είχε τη συνδρομή τοπικών επιχειρήσεων, του Δήμου Πύργου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το Τουρνουά streetball της Αγίας Βαρβάρας γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία, κατά την πενταετία 2013-2017 που έλαβε χώρα, και τα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου πλέον αποτελούν ένα σημαντικό αθλητικό “πνεύμονα” για την πόλη μας.

Όπως ίσως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, ο Σύλλογός μας προέβη σε μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων επί πέντε συναπτά έτη, καθιστώντας την Αγία Βαρβάρα σημείο αναφοράς για τους πολίτες του Πύργου, καθώς το μοναδικό – και παντελώς εγκατελειμμένο μέχρι τότε – Αθλητικό Κέντρο της πόλης μας δέχεται εκατοντάδες επισκέπτες κάθε ημέρα, έχοντας κυριολεκτικά μεταμορφώσει την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Παρότι το αγωνιστικό σκέλος δε θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά, μια σειρά εργασιών ήδη έχει ξεκινήσει στο Αθλητικό Κέντρο, προκειμένου να παραμείνει λειτουργικό και να μπορούν όσοι επισκέπτονται τους χώρους των γηπέδων να παίζουν και να διασκεδάζουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες.

Παράλληλα, επισυνάπτεται μια συνοπτική καταγραφή των εργασιών που υλοποιήθηκαν κατά την τελευταία πενταετία στο Αθλητικό Κέντρο με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, εικόνες των εγκαταστάσεων πριν και μετά τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις και δεσμευόμαστε το 2019 να επανέλθουμε πιο δυναμικά για το έκτο Τουρνουά 3on3 streetball, κάτι που άλλωστε αποτελεί δική μας και δική σας επιθυμία!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος